Рецепт Суп з лосося з вершками фото

Суп з лосося з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Картопля , Вершки
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Ситний супчик може замінити повноцінний вечерю. І тут я хочу вам показати рецепт як раз такого блюда. Дивіться, як приготувати суп з лосося з вершками, картоплею і селерою.

Опис приготування:

Лук-шніт в рецепті використовується лише для прикраси порцій супу. Але прикрасити блюдо можна і пір'ям звичайного зеленого лука, петрушкою або кропом.

Консервована кукурудза в цьому рецепті може використовуватися опціонально. Але я завжди її додаю, мені подобається.

  • Бекон - 100 грам
  • Лук-пориста - 200 грам (подрібнений, біла і зелена частини)
  • Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
  • Курячий бульйон - 240 мілілітрів
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Лосось - 500 грам (філе)
  • Кукурудза консервована - 70 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Вершки жирні - 180 мілілітрів
  • Перець - 1 щіпка
  • Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
  • Лук-Schnitt повідомив AFP - За смаком (для сервіровки)
суп з лосося з вершками - фото крок 1
Бекон обсмажте в сотейнику хвилин 5, потім наріжте його дрібно. У сотейнику залиште ложу жиру від бекону, подрібніть селера і порей, відправте в сковороду разом з беконом, смажте 5-6 хвилин.
суп з лосося з вершками - фото крок 2
Додайте нарізаний дрібно картопля, бульйон, воду, трохи солі, лавровий лист. Збільште вогонь і варіть після закипання хвилин 15.
суп з лосося з вершками - фото крок 3
Лосось наріжте дрібним кубиком, злегка присипте борошном і перцем. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажте рибу до легкого золотистого відтінку.
суп з лосося з вершками - фото крок 4
Коли картопля стала м'якою, відправте в сотейник рибу, додайте кукурудзу, provara 5 хвилин. Потім зніміть з вогню, додайте вершки і лимонну цедру. Подавайте суп теплим.

Схожі рецепти