Суп з лосося з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Ситний супчик може замінити повноцінний вечерю. І тут я хочу вам показати рецепт як раз такого блюда. Дивіться, як приготувати суп з лосося з вершками, картоплею і селерою.
Лук-шніт в рецепті використовується лише для прикраси порцій супу. Але прикрасити блюдо можна і пір'ям звичайного зеленого лука, петрушкою або кропом.
Консервована кукурудза в цьому рецепті може використовуватися опціонально. Але я завжди її додаю, мені подобається.
- Бекон - 100 грам
- Лук-пориста - 200 грам (подрібнений, біла і зелена частини)
- Картопля - 3 штуки (середнього розміру)
- Курячий бульйон - 240 мілілітрів
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Лосось - 500 грам (філе)
- Кукурудза консервована - 70 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Вершки жирні - 180 мілілітрів
- Перець - 1 щіпка
- Цедра лимону - 0, 5 чайних ложки
- Лук-Schnitt повідомив AFP - За смаком (для сервіровки)
Бекон обсмажте в сотейнику хвилин 5, потім наріжте його дрібно. У сотейнику залиште ложу жиру від бекону, подрібніть селера і порей, відправте в сковороду разом з беконом, смажте 5-6 хвилин.
Додайте нарізаний дрібно картопля, бульйон, воду, трохи солі, лавровий лист. Збільште вогонь і варіть після закипання хвилин 15.
Лосось наріжте дрібним кубиком, злегка присипте борошном і перцем. Розтопіть в сковороді вершкове масло і обсмажте рибу до легкого золотистого відтінку.
Коли картопля стала м'якою, відправте в сотейник рибу, додайте кукурудзу, provara 5 хвилин. Потім зніміть з вогню, додайте вершки і лимонну цедру. Подавайте суп теплим.