Рецепт Суп-пюре французький фото

Суп-пюре французький
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Картопля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Суп-пюре французький - вишукане, але дуже просте за складом блюдо. Думаю, для приготування цього супу кожна господиня без зусиль знайде всі необхідні інгредієнти у себе в холодильнику.

Опис приготування:

Суп-пюре французький дуже смачний, красивий і найголовніше не зрозуміло з чого приготований! Подивіться на інгредієнти і на фотографію готової страви. Думаю, ви злегка здивуєтеся, проте запевняю вас, дуже смачний, корисний і смачний суп. Дорослі діти і малюки - всі були в захваті!

  • Картопля - 5-6 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Вершкове масло - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 0, 5-1 склянки
  • Оливкова олія - - За смаком
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
суп-пюре французький - фото крок 1
Всі овочі помити, почистити і нарізати невеликими шматочками.
суп-пюре французький - фото крок 2
У каструлю налити масла і відправити пасерувати цибулю до прозорості.
суп-пюре французький - фото крок 3
Потім до цибулі додати картоплю. Овочі постійно перемішувати, щоб вони гарненько просочилися маслом, в останню чергу закинути в каструлю часник.
суп-пюре французький - фото крок 4
Додати ложку томатної пасти. Потім все гарненько перемішати, залити водою, щоб ледь покривало все овочі і варити на середньому вогні до повної готовності.
суп-пюре французький - фото крок 5
Коли овочі будуть готові, збити їх за допомогою блендера до однорідної маси.
суп-пюре французький - фото крок 6
Потім в отриману суміш додати ложечку вершкового масла і півсклянки молока, якщо суп виходить дуже густим, додати ще півсклянки молока. Довести масу до кипіння, посолити і прибрати з вогню.
суп-пюре французький - фото крок 7
Суп-пюре подавати гарячим з білими сухариками. Смачного!

Схожі рецепти