Суп-пюре французький
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.
Суп-пюре французький - вишукане, але дуже просте за складом блюдо. Думаю, для приготування цього супу кожна господиня без зусиль знайде всі необхідні інгредієнти у себе в холодильнику.
Опис приготування:
Суп-пюре французький дуже смачний, красивий і найголовніше не зрозуміло з чого приготований! Подивіться на інгредієнти і на фотографію готової страви. Думаю, ви злегка здивуєтеся, проте запевняю вас, дуже смачний, корисний і смачний суп. Дорослі діти і малюки - всі були в захваті!
- Картопля - 5-6 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
- Молоко - 0, 5-1 склянки
- Оливкова олія - - За смаком
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
Всі овочі помити, почистити і нарізати невеликими шматочками.
У каструлю налити масла і відправити пасерувати цибулю до прозорості.
Потім до цибулі додати картоплю. Овочі постійно перемішувати, щоб вони гарненько просочилися маслом, в останню чергу закинути в каструлю часник.
Додати ложку томатної пасти. Потім все гарненько перемішати, залити водою, щоб ледь покривало все овочі і варити на середньому вогні до повної готовності.
Коли овочі будуть готові, збити їх за допомогою блендера до однорідної маси.
Потім в отриману суміш додати ложечку вершкового масла і півсклянки молока, якщо суп виходить дуже густим, додати ще півсклянки молока. Довести масу до кипіння, посолити і прибрати з вогню.
Суп-пюре подавати гарячим з білими сухариками. Смачного!