Французький часниковий суп
(покроковий рецепт з фото)
Шанувальникам вишуканою і незвичайною кухні хочу запропонувати спробувати цей супчик. Мінімум інгредієнтів, нескладний процес і результат, який припаде до смаку навіть гурманам. Рекомендую рецепт!
Відкрию вам секрет, як приготувати французький часниковий суп. Якщо ви вже пробував цибульний, обов'язково слід звернути увагу і на цей рецепт Подавати до столу його рекомендую з скибочкою хліба, підсушеного трохи на сухій сковороді. Для різноманітності під настрій - це те, що потрібно.
- Голівка часнику - 4 штуки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Борошно - 1/3 склянки
- Вода - 1 літр
- Чебрець - 1 пучок
- Вермішель - 50 грам
- Сіль, перець, зелень - За смаком
1. Сполосніть та висушіть часник. Акуратно розріжте головку цілком.
2. Викладіть зрізом вниз на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
3. Як тільки часник добре підсмажиться, акуратно зніміть шкірку.
4. Ось, що вийшло.
5. На сковороді в результаті повинні залишитися тільки зубчики.
6. Всипте борошно і розімніть її з часником до однорідності.
7. Влийте киплячу воду.
8. Додайте сіль, перець за смаком, викладіть трави. Доведіть до кипіння і проваріть близько 20 хвилин.
9. В кінці додайте вермішель, проваріть кілька хвилин і знімайте готовий французький часниковий суп з вогню.
10. За бажанням доповніть свіжою зеленню.
Смачного!
Смачного!