Рецепт Французький часниковий суп фото

Французький часниковий суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Часник
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Шанувальникам вишуканою і незвичайною кухні хочу запропонувати спробувати цей супчик. Мінімум інгредієнтів, нескладний процес і результат, який припаде до смаку навіть гурманам. Рекомендую рецепт!

Опис приготування:

Відкрию вам секрет, як приготувати французький часниковий суп. Якщо ви вже пробував цибульний, обов'язково слід звернути увагу і на цей рецепт Подавати до столу його рекомендую з скибочкою хліба, підсушеного трохи на сухій сковороді. Для різноманітності під настрій - це те, що потрібно.

  • Голівка часнику - 4 штуки
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Вода - 1 літр
  • Чебрець - 1 пучок
  • Вермішель - 50 грам
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
французький часниковий суп - фото крок 1
1. Сполосніть та висушіть часник. Акуратно розріжте головку цілком.
французький часниковий суп - фото крок 2
2. Викладіть зрізом вниз на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
французький часниковий суп - фото крок 3
3. Як тільки часник добре підсмажиться, акуратно зніміть шкірку.
французький часниковий суп - фото крок 4
4. Ось, що вийшло.
французький часниковий суп - фото крок 5
5. На сковороді в результаті повинні залишитися тільки зубчики.
французький часниковий суп - фото крок 6
6. Всипте борошно і розімніть її з часником до однорідності.
французький часниковий суп - фото крок 7
7. Влийте киплячу воду.
французький часниковий суп - фото крок 8
8. Додайте сіль, перець за смаком, викладіть трави. Доведіть до кипіння і проваріть близько 20 хвилин.
французький часниковий суп - фото крок 9
9. В кінці додайте вермішель, проваріть кілька хвилин і знімайте готовий французький часниковий суп з вогню.
французький часниковий суп - фото крок 10
10. За бажанням доповніть свіжою зеленню.
Смачного!

Схожі рецепти