Рецепт Суп м'ясний фото

Суп м'ясний
(покроковий рецепт з фото)

Африканська кухня , Марокканська кухня
М'ясо , Овочі , Макарони , Фарш , Яловичина , Помідор , Цибуля
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 30 хв.

Незвичайне, але дуже смачне і оригінальне поєднання продуктів. Ситний і живильний суп, який робиться з яловичини. Розповідаю про рецепт з марокканської кухні, як приготувати суп м'ясний.

Опис приготування:

Суп можна приготувати за допомогою мультиварки або в каструлі. Поєднання продуктів досить незвичайне, але суп смачний і поживний. Його можна приготувати на зміну звичним перших страв, таким як борщ, розсольник. До столу суп подають обов'язково гарячим.

  • Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 штуки
  • Яловичий бульйон - 1, 2 L
  • Консервовані шматочками томати - 700 грам
  • Консервовані цілком томати - 700 грам
  • Кетчуп - 80 грам
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Спеції італійські - 1 Ст. Ложка
  • Макарони - 200 грам
  • Сіль, перець - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його кубиками, часник очистіть і наріжте дрібно.
2
Сковороду розігрійте з соняшниковою олією, викладіть цибулю і обсмажуйте його 5 хвилин, потім додайте яловичий фарш і розімніть його лопаткою, додайте часник і обсмажуйте до готовності.
3
Перекладіть вміст сковороди в каструлю і влийте концентрований яловичий бульйон, додайте консервовані томати, кетчуп, цукровий пісок, італійські спеції і сіль.
4
Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть і варіть на слабкому вогні близько 2 годин.
5
Додайте в суп макарони і варіть ще 20 хвилин. Вимкніть вогонь і розлийте суп по тарілках, подавайте відразу до столу.

Схожі рецепти