Суп м'ясний
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайне, але дуже смачне і оригінальне поєднання продуктів. Ситний і живильний суп, який робиться з яловичини. Розповідаю про рецепт з марокканської кухні, як приготувати суп м'ясний.
Суп можна приготувати за допомогою мультиварки або в каструлі. Поєднання продуктів досить незвичайне, але суп смачний і поживний. Його можна приготувати на зміну звичним перших страв, таким як борщ, розсольник. До столу суп подають обов'язково гарячим.
- Фарш із яловичини - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 штуки
- Яловичий бульйон - 1, 2 L
- Консервовані шматочками томати - 700 грам
- Консервовані цілком томати - 700 грам
- Кетчуп - 80 грам
- Цукор - 2-3 Ст. Ложок
- Спеції італійські - 1 Ст. Ложка
- Макарони - 200 грам
- Сіль, перець - За смаком
1
Очистіть цибулю і наріжте його кубиками, часник очистіть і наріжте дрібно.
2
Сковороду розігрійте з соняшниковою олією, викладіть цибулю і обсмажуйте його 5 хвилин, потім додайте яловичий фарш і розімніть його лопаткою, додайте часник і обсмажуйте до готовності.
3
Перекладіть вміст сковороди в каструлю і влийте концентрований яловичий бульйон, додайте консервовані томати, кетчуп, цукровий пісок, італійські спеції і сіль.
4
Доведіть вміст каструлі до кипіння, потім зменшіть і варіть на слабкому вогні близько 2 годин.
5
Додайте в суп макарони і варіть ще 20 хвилин. Вимкніть вогонь і розлийте суп по тарілках, подавайте відразу до столу.