Суп «Локшина з куркою»
(покроковий рецепт з фото)
Захотілося гарячого, але легкого обіду? Тоді рецепт приготування супу "локшина з куркою" вам якраз стане в нагоді! Підходить він і тим, хто на дієті, і тим, хто цінує корисне харчування!
Щоб приготувати суп "локшина з куркою", можете приготувати локшину самостійно, рецепт на сайті можете подивитися. Якщо часу і бажання особливо немає, тоді локшину завжди можна купити вже готову. Є навіть магазини з домашньою локшиною, я таку і беру. Суп виходить дуже легким, можете додати в нього якихось сезонних овочів, щоб він був більш наваристим.
- Курка - 1 штука
- Локшина - 200-300 грам
- Морквина - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля - 1-2 штук
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

Курку поставте варитися. Якщо тушка приблизно вагою в півтора кілограми, то варіть її в трилітровій каструлі. Можете покласти цілу цибулину, тоді і бульйон, і курка будуть смачніше. Варіть близько години. Не забувайте знімати піну, щоб бульйон був чистим.

Як курка звариться, дістаньте її - і нехай остигає. Поріжте моркву соломкою, а цибуля кубиками. Додайте овочі в бульйон, проваріть хвилин 10-15. Потім додайте картоплю, порізану кубиками.

Ще через 10 хвилин додайте локшину. Проваріть до готовності. Посоліть і додайте спецій за смаком.

Готовий суп "локшина з куркою" подавайте, додавши в нього відварене куряче м'ясо. Раджу посипати зеленню. Смачного!