Рецепт Суп «Качукко» фото

Суп «Качукко»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід
Супи

Розповім вам, як приготувати суп "качукко" по справжньому тосканському рецептом. Це супер смачну суп з насиченим рибним ароматом. Він гідний найвищих нагород і похвал, спробуйте. Це супер!

Одного разу, побувавши в Італії і зайшовши в ресторан, друзі мені порадили спробувати такий суп. Довго я не думала, відразу ж погодилася і не пошкодувала. Тепер на святкові обіди я завжди варю суп "каччуко" і з ностальгією згадую той самий відпочинок в Італії. Головне те, що його можна варити з будь-якої риби, яку ви бачите в супермаркеті. Я ж просто беру морепродукти і 2 виду риби. Порадуйте своїх близьких, смачного!

  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка (подрібнена)
  • Шавлія - 1 Ст. Ложка (подрібнений)
  • Чилі - 1/2 чайних ложки (пластівцями)
  • Часник - 5 зубчиків
  • Кальмари - 340 грам
  • Осьминожки - 340 грам (маленькі)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Біле вино - 1 Склянка (сухе)
  • Консервовані помідори - 400 грам (подрібнені)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Рибний бульйон - 1 Склянка
  • Біла риба - 500 грам (філе)
  • Окунь - 500 грам (філе)
  • Креветки - 340 грам (великі, неочищені)
  • Мідії - 340 грам
  • Білий хліб - 8 штук (нарізаних шматочків)
1
Готуємо рибу і морепродукти. Кальмари і восьминоги наріжте невеликими шматочками (приблизно по 2, 5 см). Філе риби поріжте крупніше, шматочками по 5 см. Мідії промийте.
2
Візьміть п'ятилітрову каструлю. Розігрійте в ній масло. Додайте петрушку, шавлія, чилі 4 подрібнених зубчики часнику. Обсмажуйте приблизно 1 хвилину, до появи приємного аромату.
3
Додайте нарізані кальмари з осьминожками. Продовжуйте готувати, періодично помішуючи, близько 4-х хвилин. Додайте томатну пасту, добре перемішайте, продовжуйте готувати, поки пасту трохи не потемніє.
4
Додайте вино. Продовжуйте готувати, часто помішуючи, до випаровування рідини (близько 20 хвилин).
5
Додайте подрібнені консервовані томати (з соком), сіль і poperčite. Готуйте, помішуючи, до розм'якшення морепродуктів, близько 10 хвилин.
6
Тепер влийте бульйон, накрийте каструлю кришкою. Нехай вміст покипит на маленькому вогні хвилин 10. Додайте філе білої рибою, потримайте під кришкою ще хвилин 5. Додайте окуня, креветки і мідії. Готуйте під кришкою без помішуванні ще близько 10 хвилин. Окунь повинен приготуватися, а мідії - розкритися.
7
Підсмажте шматочки хліба (зручно в тостері) і трошки натріть їх розчавленими залишилися зубчиками часнику. Розлийте суп по тарілках і подавайте з хлібом.

Схожі рецепти