Рецепт Суниця з цукром на зиму фото

Суниця з цукром на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Суниця
Для діабетиків
На швидку руку , Літні
Заготовки , Варення
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 20 хв.

Як приготувати суницю з цукром на зиму? Легко і просто, без зайвих зусиль і витрат часу. Зате взимку порадуєте себе приголомшливим суничним ароматом і збагатитеся вітамінами заодно

Опис приготування:

Рецепт приготування суниці з цукром на зиму простий і нехитрий, але результат порадує навіть найзапекліших противників варення і інших солодких заготовок, - таким воно вийде ароматним і смачним Таке варення чудово як в чистому вигляді, так і в якості добавки до чаю і випічці, рекомендую!

Як приготувати:

1. Насамперед добре переберемо все ягоди, позбавляючись від дрібного сміття, і добре промиємо.

2. Тепер - подрібнює все ягоди, як вам зручно, - в блендері, на м'ясорубці або просто дерев'яним товкачем в мисці, як це робили наші мами і бабусі.

3. Ягоди перетерли, - тепер потроху всипаємо цукор, постійно помішуючи, і залишимо настоятися.

4. За цей час ви якраз встигнете простерилізувати всі банки і прокип'ятити кришки.

5. У ще гарячий посуд закладаємо нашу солодку ягідну суміш, і закочує, як зазвичай. Укутайте банки ковдрою, поки вони повністю не охолонуть, а потім відправляйте в холодильник.

Тепер і ви знаєте, як приготувати суницю з цукром на зиму, але відразу скажу - суниця, так само як і полуниця, не підлягає довгому зберіганню, тому з усіх ваших заготовок на зиму в першу чергу порадуйте себе саме цими ласощами, чим раніше - тим краще Приємного апетиту!


  • Суниця - 1 кілограм
  • Цукор - 1.5 кілограма
Рецепт приготування суниці з цукром на зиму простий і нехитрий, але результат порадує навіть найзапекліших противників варення і інших солодких заготовок, - таким воно вийде ароматним і смачним Таке варення чудово як в чистому вигляді, так і в якості добавки до чаю і випічці, рекомендую!

Як приготувати:

1. Насамперед добре переберемо все ягоди, позбавляючись від дрібного сміття, і добре промиємо.

2. Тепер - подрібнює все ягоди, як вам зручно, - в блендері, на м'ясорубці або просто дерев'яним товкачем в мисці, як це робили наші мами і бабусі.

3. Ягоди перетерли, - тепер потроху всипаємо цукор, постійно помішуючи, і залишимо настоятися.

4. За цей час ви якраз встигнете простерилізувати всі банки і прокип'ятити кришки.

5. У ще гарячий посуд закладаємо нашу солодку ягідну суміш, і закочує, як зазвичай. Укутайте банки ковдрою, поки вони повністю не охолонуть, а потім відправляйте в холодильник.

Тепер і ви знаєте, як приготувати суницю з цукром на зиму, але відразу скажу - суниця, так само як і полуниця, не підлягає довгому зберіганню, тому з усіх ваших заготовок на зиму в першу чергу порадуйте себе саме цими ласощами, чим раніше - тим краще Приємного апетиту!

Схожі рецепти