Суниця, протерта з цукром
(покроковий рецепт з фото)
Суниця, протерта з цукром - прекрасний спосіб заготовити цю ягоду, НЕ позбавивши її безлічі корисних властивостей. Протерта з цукром суниця - це просто, смачно і дуже корисно.
Суниця, протерта з цукром - це справжній букет вітамінів і корисних речовин, який можна заготовити на зиму. Якщо при варінні або інший тепловій обробці суниця втрачає майже всі корисні властивості, то в даному випадку вона просто перетирається блендером в сирому вигляді, завдяки чому залишається такою ж корисною. Крім того, це дуже смачний десерт, який припаде до душі і дітям, і дорослим.
Рецепт дуже простий.
1. Перебираємо суницю, очищаємо від листочків, моєму і даємо обсохнути, потім збиваємо її блендером до стану пюре, всипаємо цукор, перемішуємо і залишаємо в прохолодному місці на ніч.
2. Простояв хоча б 12 годин суницю з цукром розливаємо по банках, закручуємо і ставимо в холодильник для зберігання. Готово!
- Суниця - 1 кілограм
- Цукор - 2 кілограма
Рецепт дуже простий.
1. Перебираємо суницю, очищаємо від листочків, моєму і даємо обсохнути, потім збиваємо її блендером до стану пюре, всипаємо цукор, перемішуємо і залишаємо в прохолодному місці на ніч.
2. Простояв хоча б 12 годин суницю з цукром розливаємо по банках, закручуємо і ставимо в холодильник для зберігання. Готово!