Рецепт Суфле з цвітної капусти фото

Суфле з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Яйця , Вершкове масло , Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Суфле у мене асоціюється з чимось солодким. Швидше з шоколадним або ванільним смаком. Але, насправді, це тільки технологія створення страви. І я вам це покажу. Приготуємо суфле з капустою.

Опис приготування:

Головне в ньому - окремо збити жовтки і білки. За рахунок цього суфле буде повітряним. Ознайомтеся з тим, як приготувати суфле з цвітної капусти. Гаряче добре підійде до святкового вечора. Воно досить дієтичне і ніжне. Слідкуйте за тим, щоб воно", не опустилося" під час запікання. Краще не відкривати духовку в процесі.


  • Кольорова капуста - 400 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Хлібні крихти - За смаком
суфле з цвітної капусти - фото крок 1
Капусту промийте та відваріть до готовності. Розімніть її в кашу блендером. Відвар не виливайте.
суфле з цвітної капусти - фото крок 2
Капустяний відвар доведіть до кипіння. Додайте в нього масло, щоб воно повністю розчинилося.
суфле з цвітної капусти - фото крок 3
Далі додайте борошно. Перемішайте. Потім влийте відвар в капустяне пюре. Перемішайте все блендером.
суфле з цвітної капусти - фото крок 4
Потім внесіть жовтки, перець і сіль. Знову перемішайте інгредієнти.
суфле з цвітної капусти - фото крок 5
В окремій мисці збийте білки до піни.
суфле з цвітної капусти - фото крок 6
Обережно з'єднайте білки з основною масою.
суфле з цвітної капусти - фото крок 7
Форми для запікання змастіть маслом і обсипте крихтами. Розподіліть по ним капустяну масу.
суфле з цвітної капусти - фото крок 8
Розігрійте духовку до 180 градусів. Запікайте протягом 45-60 хвилин. Приємною дегустації!

Схожі рецепти