Рецепт Судак, запечений з овочами і картоплею фото

Судак, запечений з овочами і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Судак
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Мій улюблений варіант страви: і гарнір, і риба, - все готується разом і виходить дуже смачно! Ця страва чудово підійде для сімейного обіду або вечері. Заходьте і дивіться рецепт!

Блюдо ситне, соковите і ароматне! Судак прекрасно замінюється будь-який інший рибою, бажано безкісткової. Також і овочі: можна змінювати і доповнювати за Вашим смаком.

  • Судак - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Масло рослинне - 1/4 склянки
  • Чебрець гілочки - 4 штуки
  • Петрушка гілочки - 4 штуки
  • Перець духмяний - За смаком
  • Сіль - За смаком
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 1
1. У судака видаліть голову, хвіст, плавники, попатраєте. Зробіть поперечні надрізи. Додати сіль, поперчіть, змастіть маслом.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 2
2. Картопля наріжте часточками. Молода картопля можна не чистити.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 3
3. Лук почистіть і наріжте півкільцями, огірок - соломкою.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 4
4. Морква почистіть і наріжте брусочками.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 5
5. Всі овочі перемішайте, додайте нарізану петрушку, олія, перець і сіль.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 6
6. У жароміцних форму викладіть овочі та рибу.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 7
7. Форму помістіть в рукав для запікання, закріпіть кліпсами. Зробіть кілька проколів для виходу пари. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до готовності риби і овочів.
судак, запечений з овочами і картоплею - фото крок 8
8. В кінці запікання розірвіть рукав і підрум'яньте рибу на грилі. Смачного!

Схожі рецепти