Рецепт Судак в білому вині фото

Судак в білому вині
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 45 хв.

Якщо судак вам здається сухуватою рибою, спробуйте повторити в домашніх умовах цей класний варіант. Я покажу, як приготувати судак в білому вині, запечений в духовці. Просто і смачно!

Опис приготування:

Перші 20 хвилин я рекомендую томити рибку, накривши форму фольгою. Після фольгу можна зняти і довести судак до повної готовності. Вино краще взяти сухе або напівсухе, солодке, на мій погляд, сюди не підійде. Подавати до столу таку рибу можна з гарніром, овочами або улюбленим соусом.

  • Судак - 1 штука
  • Біле вино - 200 мілілітрів
  • Цибулина - 1 штука
  • Лимон - 2-4 скибочок
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
судак в білому вині - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти і включіть її на 180 градусів.
судак в білому вині - фото крок 2
Рибку вимийте, очистіть, видаліть хвіст і голову. Тушку наріжте порційними шматочками.
судак в білому вині - фото крок 3
На дно жароміцної форми викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю і лимон.
судак в білому вині - фото крок 4
Зверху викладіть шматочки судака. Посоліть і поперчіть за смаком.
судак в білому вині - фото крок 5
Влийте біле вино.
судак в білому вині - фото крок 6
Накрийте форму фольгою і відправте в духовку.
судак в білому вині - фото крок 7
Запікайте рибку близько 30-35 хвилин до повної готовності (час залежить від розміру шматочків).
судак в білому вині - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти