Судак в білому вині
(покроковий рецепт з фото)
Якщо судак вам здається сухуватою рибою, спробуйте повторити в домашніх умовах цей класний варіант. Я покажу, як приготувати судак в білому вині, запечений в духовці. Просто і смачно!
Перші 20 хвилин я рекомендую томити рибку, накривши форму фольгою. Після фольгу можна зняти і довести судак до повної готовності. Вино краще взяти сухе або напівсухе, солодке, на мій погляд, сюди не підійде. Подавати до столу таку рибу можна з гарніром, овочами або улюбленим соусом.
- Судак - 1 штука
- Біле вино - 200 мілілітрів
- Цибулина - 1 штука
- Лимон - 2-4 скибочок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти і включіть її на 180 градусів.
Рибку вимийте, очистіть, видаліть хвіст і голову. Тушку наріжте порційними шматочками.
На дно жароміцної форми викладіть нарізану тонкими кільцями цибулю і лимон.
Зверху викладіть шматочки судака. Посоліть і поперчіть за смаком.
Влийте біле вино.
Накрийте форму фольгою і відправте в духовку.
Запікайте рибку близько 30-35 хвилин до повної готовності (час залежить від розміру шматочків).
Смачного!