Судак на пару
(покроковий рецепт з фото)
Судак на пару виходить дуже смачним і ніжним. Рецепт сподобається всім, хто стежить за своєю вагою, за станом свого здоров'я і не дивлячись ні на що, хоче смачно харчуватися.
Приготувати судака на пару - що може бути краще! Блюдо просте і дуже смачне, хіба що з рибою треба буде трохи повозитися, але результат того вартий!
- Судак - 1 штука
- Сік лимона - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Рибу очистіть від луски, приберіть нутрощі, промийте та висушіть паперовим рушником. Ображати голову, хвіст і плавники. Потім відокремте м'ясо від кісток і наріжте філе на порційні шматочки.
Додати сіль за смаком, посипте улюбленими спеціями, полийте соком лимона і залиште маринуватися на 20-30 хвилин.
Викладіть мариновані шматочки риби в змащену маслом чашу пароварки і готуйте на пару не більше 30 хвилин.
Судак на пару готовий. Виходить шикарно! рибка ніжна, соковита, апетитна і ароматна!
Подавати можна з будь-яким гарніром. Смачного!