Судак фарширований цілком
(покроковий рецепт з фото)
Якщо в якості основного блюда на святковому столі ви хочете бачити рибку, тоді у мене для вас є чудова ідея, як приготувати судака фаршированого цілком. Неймовірно смачно і апетитно!
Це приголомшливе блюдо, яке напевно стане родзинкою на вашому столі. Начинка тут неймовірна: смажені грибочки, солона червона і смажена біла рибка. В результаті виходить дивовижний смаковий ансамбль. До того ж, цілком судак виглядає на столі по-справжньому апетитно. Дуже рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах.
- Судак - 1 штука
- Філе білої риби - 200 грам
- Солона червона рибка - 300 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 5-6 Ст. Ложок
- Яйце - 2 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Гриби - 400 грам
- Сіль, перець, спеції - За смаком
1. Насамперед потрібно підготувати судака. Вимийте його і очистіть від нутрощів.
2. Акуратно гострим ножем відокремте кісточки від філе спочатку з одного боку.
3. Потім виконайте те ж саме і з другої сторони.
4. І видаліть хребет.
5. Всередину судака викладіть солону червону рибу, нарізану тонкими скибочками.
6. Візьміть будь-яку білу рибку і акуратно відокремте у неї філе від кісток.
7. Наріжте його невеликими кубиками.
8. І обсмажте на сковороді з вершковим маслом буквально кілька хвилин. Трішки підсолити.
9. Паралельно очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
10. Обсмажте до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
11. Поки смажиться цибуля, вимийте, обсушити і подрібніть гриби.
12. Додайте їх на сковороду до цибулі і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
13. Готові гриби зніміть з вогню, трохи остудіть і розподіліть рівним шаром поверх червоної рибки.
14. Додайте обсмажене рибне філе. Можна також присипати жменею подрібненої зелені.
15. Ось така рибка вийшла. Можна зшити черевце судака товстими нитками або закріпити зубочистками, наприклад.
16. Деко змастіть маслом, викладіть на нього акуратно рибку. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте хвилин 40.
17. Ось так виглядає судак фарширований цілком, нарізаний порційними шматочками. Неймовірно красиво і дуже смачно! Смачного!