Рецепт Судак фарширований цілком фото

Судак фарширований цілком
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Фаршировані
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Якщо в якості основного блюда на святковому столі ви хочете бачити рибку, тоді у мене для вас є чудова ідея, як приготувати судака фаршированого цілком. Неймовірно смачно і апетитно!

Опис приготування:

Це приголомшливе блюдо, яке напевно стане родзинкою на вашому столі. Начинка тут неймовірна: смажені грибочки, солона червона і смажена біла рибка. В результаті виходить дивовижний смаковий ансамбль. До того ж, цілком судак виглядає на столі по-справжньому апетитно. Дуже рекомендую повторити рецепт в домашніх умовах.

  • Судак - 1 штука
  • Філе білої риби - 200 грам
  • Солона червона рибка - 300 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Майонез - 5-6 Ст. Ложок
  • Яйце - 2 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Гриби - 400 грам
  • Сіль, перець, спеції - За смаком
судак фарширований цілком - фото крок 1
1. Насамперед потрібно підготувати судака. Вимийте його і очистіть від нутрощів.
судак фарширований цілком - фото крок 2
2. Акуратно гострим ножем відокремте кісточки від філе спочатку з одного боку.
судак фарширований цілком - фото крок 3
3. Потім виконайте те ж саме і з другої сторони.
судак фарширований цілком - фото крок 4
4. І видаліть хребет.
судак фарширований цілком - фото крок 5
5. Всередину судака викладіть солону червону рибу, нарізану тонкими скибочками.
судак фарширований цілком - фото крок 6
6. Візьміть будь-яку білу рибку і акуратно відокремте у неї філе від кісток.
судак фарширований цілком - фото крок 7
7. Наріжте його невеликими кубиками.
судак фарширований цілком - фото крок 8
8. І обсмажте на сковороді з вершковим маслом буквально кілька хвилин. Трішки підсолити.
судак фарширований цілком - фото крок 9
9. Паралельно очистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю.
судак фарширований цілком - фото крок 10
10. Обсмажте до легкого золотистого кольору на рослинній олії.
судак фарширований цілком - фото крок 11
11. Поки смажиться цибуля, вимийте, обсушити і подрібніть гриби.
судак фарширований цілком - фото крок 12
12. Додайте їх на сковороду до цибулі і смажте на середньому вогні до готовності. В процесі посоліть і поперчіть за смаком.
судак фарширований цілком - фото крок 13
13. Готові гриби зніміть з вогню, трохи остудіть і розподіліть рівним шаром поверх червоної рибки.
судак фарширований цілком - фото крок 14
14. Додайте обсмажене рибне філе. Можна також присипати жменею подрібненої зелені.
судак фарширований цілком - фото крок 15
15. Ось така рибка вийшла. Можна зшити черевце судака товстими нитками або закріпити зубочистками, наприклад.
судак фарширований цілком - фото крок 16
16. Деко змастіть маслом, викладіть на нього акуратно рибку. Надішліть в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте хвилин 40.
судак фарширований цілком - фото крок 17
17. Ось так виглядає судак фарширований цілком, нарізаний порційними шматочками. Неймовірно красиво і дуже смачно! Смачного!

Схожі рецепти