Рецепт Судак, фарширований грибами фото

Судак, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Гриби , Печериці , Судак
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Взагалі, судак, фарширований грибами в домашніх умовах, готується досить легко, а смак виходить у страви просто відмінний! Тому, хоча блюдо і вважається святковим його можна зробити і на обід!

Опис приготування:

Ділюся з вами недорогим і дуже смачним рецептом приготування судака, фаршированого грибами. Виходить ніжне і дуже ароматне блюдо, яке вам точно припаде до смаку! До речі, якщо хочете заощадити - просто замініть шматочки солоного лосося, скажімо, сиром або овочами на ваш розсуд. Бажаю удачі!

  • Судак - 1 штука (великий, приблизно 1-2 кг)
  • Лосось - 100 грам (солоний або свіжий. Можна замінити будь-який інший рибою. )
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
судак, фарширований грибами - фото крок 1
1. Риба витратить, видаляємо кісточки. Обполіскуємо філе і натираємо спеціями і сіллю.
судак, фарширований грибами - фото крок 2
2. Викладаємо скибочки лосося. Можна зверху полити лимонним соком.
судак, фарширований грибами - фото крок 3
3. Цибулю і гриби обсмажити, поки вся рідина не піде, трохи остудити і теж викладаємо. Додамо спеції і зелень, звертаємо рибу, закріплюємо краю. Випікаємо 40-50 хвилин при 170 градусах.
судак, фарширований грибами - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти