Рецепт Судак, фарширований грибами фото

Судак, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Гриби, Печериці, Судак
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Взагалі, судак, фарширований грибами в домашніх умовах, готується досить легко, а смак виходить у страви просто відмінний! Тому, хоча блюдо і вважається святковим його можна зробити і на обід!

Ділюся з вами недорогим і дуже смачним рецептом приготування судака, фаршированого грибами. Виходить ніжне і дуже ароматне блюдо, яке вам точно припаде до смаку! До речі, якщо хочете заощадити - просто замініть шматочки солоного лосося, скажімо, сиром або овочами на ваш розсуд. Бажаю удачі!

  • Судак - 1 штука (великий, приблизно 1-2 кг)
  • Лосось - 100 грам (солоний або свіжий. Можна замінити будь-який інший рибою. )
  • Цибуля - 1 штука
  • Печериці - 300 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
судак, фарширований грибами - фото крок 1
1. Риба витратить, видаляємо кісточки. Обполіскуємо філе і натираємо спеціями і сіллю.
судак, фарширований грибами - фото крок 2
2. Викладаємо скибочки лосося. Можна зверху полити лимонним соком.
судак, фарширований грибами - фото крок 3
3. Цибулю і гриби обсмажити, поки вся рідина не піде, трохи остудити і теж викладаємо. Додамо спеції і зелень, звертаємо рибу, закріплюємо краю. Випікаємо 40-50 хвилин при 170 градусах.
судак, фарширований грибами - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти