Судак, фарширований грибами
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, судак, фарширований грибами в домашніх умовах, готується досить легко, а смак виходить у страви просто відмінний! Тому, хоча блюдо і вважається святковим його можна зробити і на обід!
Ділюся з вами недорогим і дуже смачним рецептом приготування судака, фаршированого грибами. Виходить ніжне і дуже ароматне блюдо, яке вам точно припаде до смаку! До речі, якщо хочете заощадити - просто замініть шматочки солоного лосося, скажімо, сиром або овочами на ваш розсуд. Бажаю удачі!
- Судак - 1 штука (великий, приблизно 1-2 кг)
- Лосось - 100 грам (солоний або свіжий. Можна замінити будь-який інший рибою. )
- Цибуля - 1 штука
- Печериці - 300 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Риба витратить, видаляємо кісточки. Обполіскуємо філе і натираємо спеціями і сіллю.
2. Викладаємо скибочки лосося. Можна зверху полити лимонним соком.
3. Цибулю і гриби обсмажити, поки вся рідина не піде, трохи остудити і теж викладаємо. Додамо спеції і зелень, звертаємо рибу, закріплюємо краю. Випікаємо 40-50 хвилин при 170 градусах.
4. От і все! Смачного!