Судак, фарширований креветками
(покроковий рецепт з фото)
Фарширована риба - це святкове гаряче блюдо, яке готували ще з давніх часів. Приготувавши його, ви здивуєте всіх гостей делікатесом, який виглядає ефектно і неймовірно смачно.
Для того щоб таке блюдо вийшло, слід ретельно вибрати головний інгредієнт, тобто. Велику рибу. Підійдуть різні види, але я хочу розповісти про один з варіантів. А саме: ознайомтеся з тим, як приготувати судака, фаршированого креветками. У вас вийде м'яка начинка з добре пропечённим філе. А гарнір ми зробимо відразу ж.
- Судак великий - 1 штука
- Креветки очищені - 200 грам
- Печериці - 300 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Крем - 2-3 Ст. Ложок
Рибу почистіть і промийте. Акуратно відокремте шкірку від філе. А з нього видаліть кісточки і дрібно наріжте.
Одну цибулину почистіть і дрібно наріжте. Обсмажте її в маслі до м'якості, помішуючи. Потім цибулю з'єднайте з філе і креветками. До інгредієнтів додайте сіль і перець. Перемішайте.
Цією начинкою нафаршируйте рибну шкірку. З'єднайте дірки зубочистками. Запікайте рибу при 180-200 градусах в духовці протягом 40 хвилин.
Гриби промийте і наріжте пластинками. Лук наріжте четвертинками. Обсмажте інгредієнти до м'якості в олії. Потім додайте борошно і сметану. Гасіть ще пару хвилин, помішуючи.
Судака подавайте з грибним гарніром, прикрасивши за бажанням. Смачного!