Страчетті з яловичини
(покроковий рецепт з фото)
Страчетті з яловичини - смачне і ситне дотримувала, яке подарувала нам сонячна Італія. Рецепти просто і геніально, як і вся італійська кухня. М'ясо, помідори черрі і рукола - ідеальний союз!
Вибір м'яса для цієї страви дуже важливий, воно повинно бути м'яким і ніжним, тому краще купити вирізку. Також потрібно пам'ятати, що м'ясо нарізають поперек волокон, а товщина смужок повинна бути не більше 5 мм. Докладніше, як приготувати страчетті з яловичини, читайте в покроковому рецепті. Готуйте з задоволенням!
- Яловичина - 300 грам (вирізка)
- Помідори черрі - 200 грам
- Рукола - 80 грам
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Бальзамічний оцет - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Пармезан - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо повинно бути кімнатної температури.
М'ясо наріжте тонкими смужками. Приправте подрібненим часником, сіллю, перцем, бальзамічним оцтом і 2 столовими ложками оливкової олії. Перемішайте і залиште маринуватися на 10 хвилин.
На сковороді розігрійте 2 столові ложки олії і обсмажте м'ясо на сильному вогні протягом 2-3 хвилин.
Додайте до м'яса нарізані навпіл помідори черрі. Обсмажуйте всі разом ще 1 хвилину і зніміть з вогню.
М'ясо з помідорами викладіть на теплу тарілку, додайте рукколу. Зверху руколи покладіть пластівці пармезану. Смачного!