Рецепт Страчетті з яловичини фото

Страчетті з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Яловичина, Говяжа вирізка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Салати

Страчетті з яловичини - смачне і ситне дотримувала, яке подарувала нам сонячна Італія. Рецепти просто і геніально, як і вся італійська кухня. М'ясо, помідори черрі і рукола - ідеальний союз!

Вибір м'яса для цієї страви дуже важливий, воно повинно бути м'яким і ніжним, тому краще купити вирізку. Також потрібно пам'ятати, що м'ясо нарізають поперек волокон, а товщина смужок повинна бути не більше 5 мм. Докладніше, як приготувати страчетті з яловичини, читайте в покроковому рецепті. Готуйте з задоволенням!

  • Яловичина - 300 грам (вирізка)
  • Помідори черрі - 200 грам
  • Рукола - 80 грам
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Бальзамічний оцет - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець мелений - За смаком
  • Пармезан - За смаком
страчетті з яловичини - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. М'ясо повинно бути кімнатної температури.
страчетті з яловичини - фото крок 2
М'ясо наріжте тонкими смужками. Приправте подрібненим часником, сіллю, перцем, бальзамічним оцтом і 2 столовими ложками оливкової олії. Перемішайте і залиште маринуватися на 10 хвилин.
страчетті з яловичини - фото крок 3
На сковороді розігрійте 2 столові ложки олії і обсмажте м'ясо на сильному вогні протягом 2-3 хвилин.
страчетті з яловичини - фото крок 4
Додайте до м'яса нарізані навпіл помідори черрі. Обсмажуйте всі разом ще 1 хвилину і зніміть з вогню.
страчетті з яловичини - фото крок 5
М'ясо з помідорами викладіть на теплу тарілку, додайте рукколу. Зверху руколи покладіть пластівці пармезану. Смачного!

Схожі рецепти