Рецепт Стейки зі свинини фото

Стейки зі свинини
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Хороший шматок соковитою свинини - це відмінне блюдо для будь-якого гарніру. Такий можна зробити як на свято, так і для звичайного сімейного вечері. Розповім, як приготувати стейки зі свинини.

Опис приготування:

Ці стейки готуються певним способом: спершу їх обсмажують на грилі, а потім томят в соусі. Виходить ніжне і соковите м'ясо, а зовні - блискуча і рум'яна кірочка. Стейки подають з овочевим гарніром: наприклад, з пюре, а також з овочами на грилі. Їжте їх відразу, поки вони гарячі.

  • Стейк - 4 штуки (товщина кожного близько 3-3, 5 см)
  • Сіль - 3 Ст. Ложки
  • Мелений чорний перець - 1, 5 Ст. Ложки
  • Часник в гранулах - 2 чайних ложки
  • Соус «Барбекю» - 0, 5 L
  • Пиво темне - 0, 5 L
стейки зі свинини - фото крок 1
1. Спершу в маленькій ємності з'єднайте всі спеції: сіль, перець, часник. Перемішайте.
стейки зі свинини - фото крок 2
2. Вимийте м'ясо і витріть його насухо. Натріть стейки з двох сторін приготовленою сумішшю спецій.
стейки зі свинини - фото крок 3
3. Дуже добре розігрійте гриль і викладіть м'ясо.
стейки зі свинини - фото крок 4
4. Обсмажте його з двох сторін до готовності, до рум'яної скоринки.
стейки зі свинини - фото крок 5
5. Тим часом змішайте соус «Барбекю» і пиво, викладіть стейки по 2 штуки в спеціальну алюмінієву одноразову форму.
стейки зі свинини - фото крок 6
6. Розділіть суміш соусу і пива між двома формами і знову відправте на гриль, тільки не над вугіллям, а в стороні. Готуйте ще 1, 5 годину.
стейки зі свинини - фото крок 7
7. Викладіть стейки з форми і викладіть на гриль ще на пару хвилин, потім викладіть в тарілку і подавайте до столу.

Схожі рецепти