Стейки зі свинини
(покроковий рецепт з фото)
Хороший шматок соковитою свинини - це відмінне блюдо для будь-якого гарніру. Такий можна зробити як на свято, так і для звичайного сімейного вечері. Розповім, як приготувати стейки зі свинини.
Ці стейки готуються певним способом: спершу їх обсмажують на грилі, а потім томят в соусі. Виходить ніжне і соковите м'ясо, а зовні - блискуча і рум'яна кірочка. Стейки подають з овочевим гарніром: наприклад, з пюре, а також з овочами на грилі. Їжте їх відразу, поки вони гарячі.
- Стейк - 4 штуки (товщина кожного близько 3-3, 5 см)
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Мелений чорний перець - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник в гранулах - 2 чайних ложки
- Соус «Барбекю» - 0, 5 L
- Пиво темне - 0, 5 L
1. Спершу в маленькій ємності з'єднайте всі спеції: сіль, перець, часник. Перемішайте.
2. Вимийте м'ясо і витріть його насухо. Натріть стейки з двох сторін приготовленою сумішшю спецій.
3. Дуже добре розігрійте гриль і викладіть м'ясо.
4. Обсмажте його з двох сторін до готовності, до рум'яної скоринки.
5. Тим часом змішайте соус «Барбекю» і пиво, викладіть стейки по 2 штуки в спеціальну алюмінієву одноразову форму.
6. Розділіть суміш соусу і пива між двома формами і знову відправте на гриль, тільки не над вугіллям, а в стороні. Готуйте ще 1, 5 годину.
7. Викладіть стейки з форми і викладіть на гриль ще на пару хвилин, потім викладіть в тарілку і подавайте до столу.