Ніжні стейки зі свинини з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ламаєте голову над тим, що можна приготувати до гарніру? Раджу прикупити свинину, з якої порекомендую смачний і простий рецепт, як приготувати ніжні стейки зі свинини з часником в духовці.
Такі стейки добре поєднуються з картоплею, з овочами (печеними або свіжими), з салатами. Блюдо готується просто і швидко завдяки особливій технології маринування - в рукаві. Завдяки часнику м'ясо набуває прекрасний і насичений аромат, а соєвий соус і перуки зроблять м'ясо рум'яним і апетитним.
- Часник - 2-3 зубчиків
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Вино - 20 мілілітрів
- Стейк на кістці - 3 штуки
- Сіль і мелений чорний перець - За смаком
1. Стейки зачищаю від плівки, гарненько мою і витираю насухо паперовим рушником. Часник чищу і нарізаю невеликими шматочками, в м'ясі роблю надрізи, куди вставляю шматочки часнику.
2. У рукав для запікання або в звичайний пакет насипаю все спеції, вливаю вино і соєвий соус, акуратно викладаю стейки, струшую пакет, залишаю його в холодильнику на 2 годину.
3. Мариновані стейки вкладаю в форму для випікання і відправляю в розігрітий до 250 градусів духовку на 15 хвилин, потім дістаю і перевертаю м'ясо, випікаю ще 15-20 хвилин.
4. Подаю готові гарячі стейки з гарніром з картоплі і з зеленню. Смачного!