Рецепт Ніжні стейки зі свинини з часником в духовці фото

Ніжні стейки зі свинини з часником в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Стейк

Ламаєте голову над тим, що можна приготувати до гарніру? Раджу прикупити свинину, з якої порекомендую смачний і простий рецепт, як приготувати ніжні стейки зі свинини з часником в духовці.

Такі стейки добре поєднуються з картоплею, з овочами (печеними або свіжими), з салатами. Блюдо готується просто і швидко завдяки особливій технології маринування - в рукаві. Завдяки часнику м'ясо набуває прекрасний і насичений аромат, а соєвий соус і перуки зроблять м'ясо рум'яним і апетитним.

  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Вино - 20 мілілітрів
  • Стейк на кістці - 3 штуки
  • Сіль і мелений чорний перець - За смаком
ніжні стейки зі свинини з часником в духовці - фото крок 1
1. Стейки зачищаю від плівки, гарненько мою і витираю насухо паперовим рушником. Часник чищу і нарізаю невеликими шматочками, в м'ясі роблю надрізи, куди вставляю шматочки часнику.
ніжні стейки зі свинини з часником в духовці - фото крок 2
2. У рукав для запікання або в звичайний пакет насипаю все спеції, вливаю вино і соєвий соус, акуратно викладаю стейки, струшую пакет, залишаю його в холодильнику на 2 годину.
ніжні стейки зі свинини з часником в духовці - фото крок 3
3. Мариновані стейки вкладаю в форму для випікання і відправляю в розігрітий до 250 градусів духовку на 15 хвилин, потім дістаю і перевертаю м'ясо, випікаю ще 15-20 хвилин.
ніжні стейки зі свинини з часником в духовці - фото крок 4
4. Подаю готові гарячі стейки з гарніром з картоплі і з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти