Рецепт Стейки форелі, запечені в духовці фото

Стейки форелі, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Риба та морепродукти, Форель
ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження, Новий рік
Гарячі страви, Стейк

Розповім вам, як приготувати стейки форелі, запечені в духовці. Смачне і гаряче, ароматне і неймовірно апетитне виходить страва. Всім рекомендую спробувати, воно того і правда варто!

Це самий класичний і в той же час простий рецепт стейків форелі, запечених в духовці. З одного стейка (тобто. Однієї рибини без кісток) виходить приблизно 2-3 порції готового блюда. Сподіваюся, вам сподобається такий мій рецепт. Бажаю удачі!

  • Філе форелі - 1 штука (велика рибина)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Зелень - 0.3 пучка
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
стейки форелі, запечені в духовці - фото крок 1
1. Для початку подрібнити цибулю і обсмажити його на сковороді в розтопленому вершковому маслі. Далі сюди ж додамо сік одного лимона і пару пучок подрібненої цедри лимона. Сюди ж - роздавлений часник і спеції.
стейки форелі, запечені в духовці - фото крок 2
2. Цим ароматним маслом тепер натираємо з усіх боків підготовлене філе без кісточок.
стейки форелі, запечені в духовці - фото крок 3
3. Додамо також свіжу посіченою зеленню. Нехай постоїть хоча б півгодини при кімнатній температурі, після чого запікаємо рибу приблизно півгодини або сорок хвилин при 180 градусах.
стейки форелі, запечені в духовці - фото крок 4
4. Нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу!

Схожі рецепти