Стейки форелі, запечені в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам, як приготувати стейки форелі, запечені в духовці. Смачне і гаряче, ароматне і неймовірно апетитне виходить страва. Всім рекомендую спробувати, воно того і правда варто!
Це самий класичний і в той же час простий рецепт стейків форелі, запечених в духовці. З одного стейка (тобто. Однієї рибини без кісток) виходить приблизно 2-3 порції готового блюда. Сподіваюся, вам сподобається такий мій рецепт. Бажаю удачі!
- Філе форелі - 1 штука (велика рибина)
- Luk-salotų - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 0.3 пучка
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Для початку подрібнити цибулю і обсмажити його на сковороді в розтопленому вершковому маслі. Далі сюди ж додамо сік одного лимона і пару пучок подрібненої цедри лимона. Сюди ж - роздавлений часник і спеції.
2. Цим ароматним маслом тепер натираємо з усіх боків підготовлене філе без кісточок.
3. Додамо також свіжу посіченою зеленню. Нехай постоїть хоча б півгодини при кімнатній температурі, після чого запікаємо рибу приблизно півгодини або сорок хвилин при 180 градусах.
4. Нарізаємо порційними шматочками і подаємо до столу!