Стейк з форелі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Просте і смачне блюдо, а саме головне - готується швидко і виходить завжди смачно! Дізнайтеся, як приготувати стейк з форелі в духовці, рибка чудова!
Форель дуже смачна риба, і щоб приготувати її, вам не потрібні особливі спеції і особливі кулінарні навички. Пропоную вам приготувати стейки форелі в духовці з легким натяком на азіатську кухню.
- Стейки форелі - 2 штуки
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1/2 штуки
Стейки форелі викладаємо в глибокий посуд. В окремому посуді змішуємо соєвий соус, мед і сік половинки лимона.
Заливаємо вийшов маринадом стейки форелі і залишаємо хвилин на 15. Хвилин через 7-8 переверніть стейки, щоб вони рівномірно промаринувалося.
Викладаємо стейки в форму для запікання, потім виливаємо на них маринад.
Ставимо форму з стейками в нагріту до 200 градусів духовку хвилин на 25-30. Подаємо гарячими до столу!