Рецепт Стейк з форелі на вугіллі фото

Стейк з форелі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На природу
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Що може бути смачніше соковитого шматочка рибки з ароматом багаття? Якщо ви теж не можете встояти перед таким, тоді візьміть на замітку цей простий рецепт стейка з форелі на вугіллі.

Опис приготування:

Навіть найсмачнішою і самодостатньою червоній рибі іноді не завадить маринад, який доповнить її і зробить блюдо ще більш апетитним. Це один з найпростіших варіантів, як зробити стейк з форелі на вугіллі, але при бажанні можна варіювати його за смаком, доповнюючи улюбленими спеціями.

1. Для початку рибу потрібно вимити, а потім промокнути паперовою серветкою.

2. Оливкова олія з'єднати з сіллю і перцем, як слід перемішати.

3. Натерти маслом зі спеціями рибу і викласти в контейнер із щільно закривається кришкою.

4. Вичавити сік приблизно половини лимона і полити їм форель.

5. Зверху викласти гілочку розмарину і закрити контейнер. Прибрати в холодильник мінімум на 1 час.

6. Це досить простий рецепт стейка з форелі на вугіллі, проте риба зберігає максимум свого смаку. Коли вона трохи промаринувалося, можна відправляти рибу на решітку. Смажити її потрібно не довго, так як форель висохне і стане жорсткою.

Подавати до столу її краще з овочами і улюбленим соусом до смаку. Це корисний і дуже апетитний варіант для пікніка.


  • Стейк форелі - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Гілочка розмарину - 1 штука
  • Лимон - 0.5 штуки
  • Перець - 1 щіпка
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
Навіть найсмачнішою і самодостатньою червоній рибі іноді не завадить маринад, який доповнить її і зробить блюдо ще більш апетитним. Це один з найпростіших варіантів, як зробити стейк з форелі на вугіллі, але при бажанні можна варіювати його за смаком, доповнюючи улюбленими спеціями.

1. Для початку рибу потрібно вимити, а потім промокнути паперовою серветкою.

2. Оливкова олія з'єднати з сіллю і перцем, як слід перемішати.

3. Натерти маслом зі спеціями рибу і викласти в контейнер із щільно закривається кришкою.

4. Вичавити сік приблизно половини лимона і полити їм форель.

5. Зверху викласти гілочку розмарину і закрити контейнер. Прибрати в холодильник мінімум на 1 час.

6. Це досить простий рецепт стейка з форелі на вугіллі, проте риба зберігає максимум свого смаку. Коли вона трохи промаринувалося, можна відправляти рибу на решітку. Смажити її потрібно не довго, так як форель висохне і стане жорсткою.

Подавати до столу її краще з овочами і улюбленим соусом до смаку. Це корисний і дуже апетитний варіант для пікніка.

Схожі рецепти