Стейк з форелі на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше соковитого шматочка рибки з ароматом багаття? Якщо ви теж не можете встояти перед таким, тоді візьміть на замітку цей простий рецепт стейка з форелі на вугіллі.
Навіть найсмачнішою і самодостатньою червоній рибі іноді не завадить маринад, який доповнить її і зробить блюдо ще більш апетитним. Це один з найпростіших варіантів, як зробити стейк з форелі на вугіллі, але при бажанні можна варіювати його за смаком, доповнюючи улюбленими спеціями.
1. Для початку рибу потрібно вимити, а потім промокнути паперовою серветкою.
2. Оливкова олія з'єднати з сіллю і перцем, як слід перемішати.
3. Натерти маслом зі спеціями рибу і викласти в контейнер із щільно закривається кришкою.
4. Вичавити сік приблизно половини лимона і полити їм форель.
5. Зверху викласти гілочку розмарину і закрити контейнер. Прибрати в холодильник мінімум на 1 час.
6. Це досить простий рецепт стейка з форелі на вугіллі, проте риба зберігає максимум свого смаку. Коли вона трохи промаринувалося, можна відправляти рибу на решітку. Смажити її потрібно не довго, так як форель висохне і стане жорсткою.
Подавати до столу її краще з овочами і улюбленим соусом до смаку. Це корисний і дуже апетитний варіант для пікніка.
- Стейк форелі - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
- Гілочка розмарину - 1 штука
- Лимон - 0.5 штуки
- Перець - 1 щіпка
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
1. Для початку рибу потрібно вимити, а потім промокнути паперовою серветкою.
2. Оливкова олія з'єднати з сіллю і перцем, як слід перемішати.
3. Натерти маслом зі спеціями рибу і викласти в контейнер із щільно закривається кришкою.
4. Вичавити сік приблизно половини лимона і полити їм форель.
5. Зверху викласти гілочку розмарину і закрити контейнер. Прибрати в холодильник мінімум на 1 час.
6. Це досить простий рецепт стейка з форелі на вугіллі, проте риба зберігає максимум свого смаку. Коли вона трохи промаринувалося, можна відправляти рибу на решітку. Смажити її потрібно не довго, так як форель висохне і стане жорсткою.
Подавати до столу її краще з овочами і улюбленим соусом до смаку. Це корисний і дуже апетитний варіант для пікніка.