Стейк з сьомги на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
У моїй родині полюбили стейки з риби не менше, ніж з м'яса. А коли ми їх запікаємо на вогні, то смак виходить вище всяких похвал. Ви самі можете зробити це блюдо, воно зовсім нескладне.
Прочитайте про те, як приготувати стейк із сьомги на вугіллі. Замість цієї риби підійде форель або горбуша. На гарнір подавайте овочі на грилі, такі як помідори, кабачки і картопля. Сьомга буде маринуватися в приправах один годину, тому можете встигнути підготувати мангал і розігріти вугілля.
- Стейк з сьомги - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправи - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Сьомгу промийте, а потім натріть сіллю, приправами і перцем. Залиште рибу маринуватися на годину.
Грати для гриля змастіть маслом. Викладіть на неї мариновані стейки.
Викладіть грати на вугілля і готуйте рибу близько 20 хвилин.
Подавайте стейки, полив їх соком лимона. Смачного!