Рецепт Стейк з сьомги на вугіллі фото

Стейк з сьомги на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Лимон , Сьомга
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На природу
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

У моїй родині полюбили стейки з риби не менше, ніж з м'яса. А коли ми їх запікаємо на вогні, то смак виходить вище всяких похвал. Ви самі можете зробити це блюдо, воно зовсім нескладне.

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати стейк із сьомги на вугіллі. Замість цієї риби підійде форель або горбуша. На гарнір подавайте овочі на грилі, такі як помідори, кабачки і картопля. Сьомга буде маринуватися в приправах один годину, тому можете встигнути підготувати мангал і розігріти вугілля.

  • Стейк з сьомги - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Приправи - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 1
Сьомгу промийте, а потім натріть сіллю, приправами і перцем. Залиште рибу маринуватися на годину.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 2
Грати для гриля змастіть маслом. Викладіть на неї мариновані стейки.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 3
Викладіть грати на вугілля і готуйте рибу близько 20 хвилин.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 4
Подавайте стейки, полив їх соком лимона. Смачного!

Схожі рецепти