Рецепт Стейк з сьомги на вугіллі фото

Стейк з сьомги на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Фрукти, Лимон, Сьомга
Вегетаріанське харчування
На вечерю, На природу
Гарячі страви, Стейк

У моїй родині полюбили стейки з риби не менше, ніж з м'яса. А коли ми їх запікаємо на вогні, то смак виходить вище всяких похвал. Ви самі можете зробити це блюдо, воно зовсім нескладне.

Прочитайте про те, як приготувати стейк із сьомги на вугіллі. Замість цієї риби підійде форель або горбуша. На гарнір подавайте овочі на грилі, такі як помідори, кабачки і картопля. Сьомга буде маринуватися в приправах один годину, тому можете встигнути підготувати мангал і розігріти вугілля.

  • Стейк з сьомги - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Приправи - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 1
Сьомгу промийте, а потім натріть сіллю, приправами і перцем. Залиште рибу маринуватися на годину.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 2
Грати для гриля змастіть маслом. Викладіть на неї мариновані стейки.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 3
Викладіть грати на вугілля і готуйте рибу близько 20 хвилин.
стейк з сьомги на вугіллі - фото крок 4
Подавайте стейки, полив їх соком лимона. Смачного!

Схожі рецепти