Стейк з сьомги на вугіллі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 30 хв.
У моїй родині полюбили стейки з риби не менше, ніж з м'яса. А коли ми їх запікаємо на вогні, то смак виходить вище всяких похвал. Ви самі можете зробити це блюдо, воно зовсім нескладне.
Опис приготування:
Прочитайте про те, як приготувати стейк із сьомги на вугіллі. Замість цієї риби підійде форель або горбуша. На гарнір подавайте овочі на грилі, такі як помідори, кабачки і картопля. Сьомга буде маринуватися в приправах один годину, тому можете встигнути підготувати мангал і розігріти вугілля.
- Стейк з сьомги - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Приправи - За смаком
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
Сьомгу промийте, а потім натріть сіллю, приправами і перцем. Залиште рибу маринуватися на годину.
Грати для гриля змастіть маслом. Викладіть на неї мариновані стейки.
Викладіть грати на вугілля і готуйте рибу близько 20 хвилин.
Подавайте стейки, полив їх соком лимона. Смачного!