Рецепт Стейк з форелі фото

Стейк з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Форель
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Я є прихильником червоної риби. Готую її практично на всі свята. Зазвичай запікаю в духовці з соусом. Думаю, що таке гаряча страва подобається багатьом людям, тому пропоную ще один рецепт.

Опис приготування:

Ознайомтеся з тим, як приготувати стейк з форелі. Не забудьте про відповідний гарнір. Наприклад, тут ідеально виглядатиме рис з горошком. Риба відразу запікатиметься в майонезі, так що соус може і не знадобитися. Все робиться досить просто і не так довго, як це може здатися.

  • Форель або сьомга - 500 грам (стейки)
  • Майонез - 250 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Спеції для риби - За смаком
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Чорний перець горошком - 3-5 штук
  • Вода гаряча - 150 мілілітрів
стейк з форелі - фото крок 1
Стейки промажьте сіллю, перцем і спеціями. Покладіть їх на деко, змащений маслом. Зверху рибу збризніть соком лимона, а
Кружечки цього цитруса розкладіть по всій поверхні риби. Додайте лавровий лист і перець горошком.
стейк з форелі - фото крок 2
Рибу змастити майонезом зверху. Влийте в деко воду.
стейк з форелі - фото крок 3
Запікайте стейки в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 30-40 хвилин. Блюдо готово! Смачного!

Схожі рецепти