Кижуч стейки в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати смачну і корисну рибку без особливих зусиль. Кижуч - корисна і ніжна риба, стейки якої я рекомендую приготувати в духовці для святкового столу або на обід.
Прямо зараз розповім, як запекти кижуч (стейки) в духовці. Це дуже просто, а головне - швидко. Навіть не потрібно розморожувати рибу! Якщо вона буде повністю разморожена, то стейки вийдуть сухуватими. Мінімум спецій - і ароматна рибка готова! Подавайте до столу з будь-яким гарніром: з картопляним пюре, рисом, зеленим салатом.
- Стейки кіжуча - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Сік лимона - 1-2 чайних ложок
1
Підготуйте стейки кіжуча. Якщо у вас ціла тушка, то злегка її необхідно розморозити і поріжте на стейки товщиною 2 см.
2
Повністю розморожувати рибу не потрібно.
3
Покладіть заморожені шматочки риби на деко. Приправити сіллю і лимонним соком sbryznite.
4
Запікайте стейки в духовці, розігрітій до 200 градусів, протягом 30 хвилин.
5
Смачного!