Кижуч на пару
(покроковий рецепт з фото)
Смачна рибка, приготована на пару - це дуже корисна страва. А якщо ця рибка з сімейства лососевих - тоді корисно подвійно! Приготуйте її для всієї родини, і їжте на здоров'я!
Як і будь-яку іншу червону рибу, кіжуча готувати досить легко. У ньому мало кісток, риба досить жирна. Тому її легко можна приготувати на пару, і буде у вас на обід або вечерю корисне і смачне блюдо. Рецепт приготування кіжуча на пару дуже простий. Ви зможете самі в цьому переконатися і ще не раз будете готувати цю смачну рибу. А як зробити кіжуча на пару ще смачніше? Приготуйте до нього власноруч смачний і незвичайний соус.
1. Рибу спершу потрібно вимити й обсушити. Розділіть її на 3 частини.
2. Викладіть в миску, посипати сіллю і збризніть соком лимона. Залиште її так хвилин на 10.
3. Потім викладіть в пароварку і готуйте 25 хвилин.
От і все, рибка готова. Залишилося подати її на стіл з будь-яким гарніром або просто зі смачним соусом.
- Kijuç - 600 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 3 щіпки
1. Рибу спершу потрібно вимити й обсушити. Розділіть її на 3 частини.
2. Викладіть в миску, посипати сіллю і збризніть соком лимона. Залиште її так хвилин на 10.
3. Потім викладіть в пароварку і готуйте 25 хвилин.
От і все, рибка готова. Залишилося подати її на стіл з будь-яким гарніром або просто зі смачним соусом.