Кижуч на сковороді

Кижуч на сковороді
Кількість порцій: 4 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Смачна і дуже корисна рибка на сковороді готується швидко і легко, як і будь-яка інша червона риба. Прекрасно поєднується з будь-яким гарніром.

опис приготування:

Як і будь-яка червона риба, кижуч готується швидко і завжди виходить смачним. Посмажити кіжуча на сковороді можна буквально за 5 хвилин. але, якщо його заздалегідь замаринувати, то риба стане набагато смачніше. Можете провести експеримент — половину посмажити традиційно, а половину — з попередніми маринуванням:) Пропоную вам рецепт приготування кіжуча на сковороді. Цей рецепт як раз включає в себе етап мариновки кіжуча. розповідаю, як приготувати кижуча на сковороді.

  • Kižuč файл— 500-600 грам
  • Рослинна олія— 5 Ст. ложок(2 столові ложки — для маринаду, 3 — для смаження)
  • мед— 1 Ст. ложка
  • гірчичний— 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • борошно— 4-5 Ст. ложок
Кижуч на сковороді - фото крок 1 В першу чергу рибу потрібно почистити, видалити нутрощі і відрізати голову.

Кижуч на сковороді - фото крок 2 Тепер обробимо тушку кіжуча на філе.

Кижуч на сковороді - фото крок 3 Нарізаємо філе на порційні шматки.

Кижуч на сковороді - фото крок 4 звичайно, рибу можна посолити і тут же починати смажити. Але я пропоную її спочатку замаринувати. готуємо маринад — змішуємо мед, гірчицю, лимонний сік, сіль, подрібнений часник і 2 столові ложки олії.

Кижуч на сковороді - фото крок 5 Опускаємо в маринад шматки риби і залишаємо маринуватися мінімум на 2-3 годину. Можна залишити в холодильнику на ніч.

Кижуч на сковороді - фото крок 6 Нагріваємо на сковороді рослинне масло, обвалюють шматки риби в борошні й обсмажуємо. Спочатку обсмажуємо шматок з того боку, де шкіра.

Кижуч на сковороді - фото крок 7 Смажиться кижуч швидко — буквально по 2 хвилини з кожного боку. Якщо вам здається, що цього часу мало — можна поставити обсмажену рибу в гарячу духовку хвилин на 5-7.

Схожі рецепти

Кижуч смажений

Кижуч смажений

Риба кижуч відноситься до сімейства лососевих. Т. це. філе у неї червоне. Воно досить м'ясисте, так як виростає великих розмірів. Бувають екземпляри масою 15 кг, а розміром 1 метр. опис приготування: З мого рецепту ви можете дізнатися, як приготувати кижуч смажений. У рибі зберігається багато ...

читати далі
Кижуч стейки в духовці

Кижуч стейки в духовці

Спробуйте приготувати смачну і корисну рибку без особливих зусиль. Кижуч - корисна і ніжна риба, стейки якої я рекомендую приготувати в духовці для святкового столу або на обід. опис приготування: Прямо зараз розповім, як запекти кижуч (стейки) в духовці. Це дуже просто, а головне - швидко. На...

читати далі
Кижуч в клярі

Кижуч в клярі

Чудову закуску або апетитне основне блюдо хочу запропонувати вам на замітку. Кижуч в клярі в домашніх умовах виходить ніжний всередині і з хрусткою скоринкою зовні. просто ідеально! опис приготування: Це дуже оригінальний варіант, як приготувати кижуч в клярі, завдяки маринаду. При бажанні ви ...

читати далі
Кижуч в сметані

Кижуч в сметані

Смачне і ніжне м'ясо червоної риби з вершковим смаком сметанки — це обов'язково треба спробувати, словами всі відтінки смаку не передати. А готується це божественне блюдо зовсім просто. опис приготування: Ніжна і соковита риба, запечена в духовці в сметані, — це блюдо можна приготувати і в зви...

читати далі
Патисони, консервовані на зиму

Патисони, консервовані на зиму

У вас з'явилися патисони? відмінно! Завжди приємно консервувати улюблені овочі на зиму, а потім відкривати і пригощати рідних та друзів цієї смакотою. Спробуйте, тут немає нічого складного! опис приготування: Як приготувати патисони, консервовані на зиму, в домашніх умовах? Все дуже просто! Ва...

читати далі