Рецепт Стейк зі свинини на сковороді фото

Стейк зі свинини на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 35 хв.

Ситний і шалено смачний обід або вечерю - це стейк зі свинини на сковороді. Мінімум зусиль і максимум задоволення від справжнього смаку натурального м'яса.

Опис приготування:

Безліч рецептів стейка з свинини на сковороді припускають складні маринади, заправки і соуси, які часом забивають смак самого м'яса. Пропоную вашій увазі надзвичайно простий рецепт. Просто шматок смаженого м'яса, з мінімальною кількістю спеції і максимально насиченим смаком.

  • Свинина - 250 грам
  • Рослинна олія - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Цибулина - 0.5 штуки
  • Свіжа зелень - 10-15 грам (базилік, петрушка, Braai, орегано або будь-яка інша на смак.)
  • Часник - 2 зубчики
  • Гірчичний - 1-2 Ст. Ложок (дижонская підійде найкраще.)
  • Червоне сухе вино - 100 мілілітрів
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 1
1. Рецепт приготування стейка з свинини на сковороді починається з простої підготовки м'яса. Шматочок свинини необхідно вимити, просушити і злегка змастити олією. Для цього найкраще використовувати пензлик.
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 2
2. Щоб не перебити основний смак м'яса, найкраще використовувати тільки сіль і перець. Ними ретельно натерти шматочок м'яса з двох сторін. При бажанні, звичайно, можна також додати сухих трав або маринад для м'яса.
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 3
3. На вогонь поставити сковороду з товстим дном. Вона повинна як слід прогрітися.
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 4
4. Коли сковорода максимально напружена, можна відправляти туди м'ясо. Смажити його найкраще на середньому вогні.
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 5
5. Після утворення апетитною скоринки, стейк потрібно перевернути. Для того, щоб він повністю проготовілся, сковороду краще накрити кришкою і трохи зменшити вогонь.
стейк зі свинини на сковороді - фото крок 6
6. Коли стейк буде готовий, його можна знімати з вогню і дати йому трохи постояти. А в цей час на сковороду можна відправити дрібно нарізану цибулю, свіжу зелень і часник. Коли вони трохи обсмажити, додати вино і гірчицю. Довести соус до загусання. Його можна подавати окремо, а можна полити їм готове м'ясо. Ось так просто вийшов соковитий і неймовірно смачний стейк зі свинини на сковороді в домашніх умовах.

Схожі рецепти