Стейк зі свинини на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, ніж стейк зі свинини на грилі в домашніх умовах? Хороший маринад і правильний підхід - запорука успіху всього процесу. Важливе значення має і якість м'яса.
Хороша погода, хороша компанія і..Хорошее м'ясо. Чому не приготувати стейк зі свинини на грилі в домашніх умовах - відмінна альтернатива шашликів. Свинина в будь-якому вигляді прекрасна, а димок і гриль додадуть їй особливий смак…
- Свинина - 1 кілограм
- Сіль і приправи - За смаком
- Чебрець - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
1. Лимонний сік я зазвичай використовую для так званого маринаду. Але, це за бажанням. Найчастіше стейки готують без нього - солять і приправляють за смаком.
2. Нарізаємо м'ясо ось на такі частини і скроплюємо соком лимона (по бажанню).
3. До маринаду можна додати чебрець і трави і залишити на деякий час (приблизно на 30 хвилин), а тим часом можна розпалити мангал.
4. Якщо у вас велика компанія, то м'яса потрібно буде рази в 3 -5 більше. Смажимо стейк зі свинини на грилі в домашніх умовах на решітці до повного приготування. Ступінь підсмажування регулюємо самі - хто як любить.
5. Ось таке гарне, а найголовніше смачне і соковите виходить наше м'ясо. Що може бути простіше? З димком свинина набуває дивовижний аромат і приголомшливий смак.