Стейк на кістці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як готувати стейк на кістки на сковороді? Цей рецепт відповість на це ваше запитання. Стейк, приготований за цим рецептом, вийде дивовижно смачний і ніжний, дарма що на сковороді.
Нема нічого кращого, ніж добре приготований шматок м'яса. Зрозуміло, експерти будуть вас запевняти, що хороший стейк на кістки на сковороді приготувати неможливо… Що ж, мій найкращий відповідь таким скептикам - цей рецепт. Візьміть хороший стейк і приготуйте його за цим рецептом - ви здивуєтеся, що це реально дуже смачне, соковите і ніжне м'ясо. Не сумніваюся, вам цей рецепт сподобається.
- Стейк на кістці - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Підготовлений (тобто, попередньо ретельно промитий і обсушену) стейк солимо і перчимо.
У сковороді розігріваємо оливкове масло. У розігріте масло кладемо стейк. roza_ker 3-6 хвилин на середньому вогні, в залежності від бажаного ступеня підсмажування стейка.
Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку ще 3-6 хвилин.
Стейк на кістці на сковороді готовий. Знімаємо з вогню і негайно подаємо до столу.