Стейк на кістці на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 20 хв.
Хочете дізнатися, як готувати стейк на кістки на сковороді? Цей рецепт відповість на це ваше запитання. Стейк, приготований за цим рецептом, вийде дивовижно смачний і ніжний, дарма що на сковороді.
Опис приготування:
Нема нічого кращого, ніж добре приготований шматок м'яса. Зрозуміло, експерти будуть вас запевняти, що хороший стейк на кістки на сковороді приготувати неможливо… Що ж, мій найкращий відповідь таким скептикам - цей рецепт. Візьміть хороший стейк і приготуйте його за цим рецептом - ви здивуєтеся, що це реально дуже смачне, соковите і ніжне м'ясо. Не сумніваюся, вам цей рецепт сподобається.
- Стейк на кістці - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
Підготовлений (тобто, попередньо ретельно промитий і обсушену) стейк солимо і перчимо.
У сковороді розігріваємо оливкове масло. У розігріте масло кладемо стейк. roza_ker 3-6 хвилин на середньому вогні, в залежності від бажаного ступеня підсмажування стейка.
Потім перевертаємо і смажимо з іншого боку ще 3-6 хвилин.
Стейк на кістці на сковороді готовий. Знімаємо з вогню і негайно подаємо до столу.