Степовий гриб зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Видів грибів існує так багато, що збирати їх в лісі без спеціальної книжки складно. Мало який-небудь неїстівний візьмете. Деякі я бачила вперше, хоча їх назва багатьом знайоме.
Багато хто знає такий вид грибів, як гливи, хоча з поняттям королівська або степова глива мало хто знайомий. Тому я хочу вам розповісти про те, як приготувати степової гриб зі сметаною. Знайомий смак, але все-таки з новими нотками. Ідеальне доповнення до гарніру, (наприклад, kartofelyu) і гарячої страви.
- Степова Oyster - 300 грам
- Сметана жирна - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Лук почистіть і наріжте півкільцями, а потім четвертинками.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору в розігрітій олії.
Гриби добре промийте, а потім наріжте на середнього розміру шматки.
Гливи додайте до цибулі. Закрийте сковороду кришкою. Поставте блюдо на невеликий вогонь. Готуйте до половини випаровування рідини.
Потім додайте сіль, перець і сметану. Перемішайте. Гасіть інгредієнти 15 хвилин на повільному вогні.
В кінці додайте зелень. Все готово! Смачного!