Салат «осінній гриб»
(покроковий рецепт з фото)
Осінній стіл пропоную прикрасити таким симпатичним салатом з грибів. Усередині сам салатик можна відрегулювати на свій смак, чогось додати або замінити.
Для салат потрібно заздалегідь відварити куряче філе, морква і яйця. Куряче філе можна замінити на будь-яку іншу частину курки, наприклад стегенця. Морковочкі знадобиться 2 або 3 штуки, тут дивіться за розміром моркви, у мене були маленькі, тому трьох якраз вистачило. Тепер яйця, якщо вони великі, то покладіть в салат все жовтки і два білка, а два білка залиште для прикраси. Якщо яйця дрібні, то для прикраси ніжки знадобиться три білка. Але тут ще залежить від розміру ніжки гриба, можна зробити грибочок тонкий, з довгою ніжкою і круглої капелюшком. Фантазуйте, дивуйте своїх близьких смачними і красивими стравами! хай щастить!
- Куряче філе варене - 400 грам
- Печериці - 350 грам
- Яйце варене - 4 штуки
- Морква варена - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
- Сіль, перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок (для смаження грибів)