Фруктовий салат «осінній призов»
(покроковий рецепт з фото)
Один з найбільш смачних і корисних десертів - це фруктовий салат. Його можна зробити в будь-який час року, адже фрукти завжди є в магазині. Розповім, як приготувати фруктовий салат «Осінній призов».
Салати з фруктів люблять все. Можна додати будь-які фрукти, ягоди, горіхи, насіння, спеції. Салат заправляють сметаною, вершками, фруктовим сиропом, лимонним соком, медом. Ця страва легке, смачне, приємно освіжає і насичує. Не варто салат підлягає зберігати в холодильнику, адже фрукти дадуть зайвий сік або змінять свій колір, наприклад, яблука або банани. Краще їсти салат відразу після приготування.
- Малина - 1, 5 склянки (заморожена або свіжа)
- Чорниця - 1 Склянка
- Виноград - 250 грам
- Ківі - 4-5 штук
- Вапно - 1 штука
- Вершки збиті - 450 грам
- Цукор - За смаком
1. vinograda Vımoyte вересня, використовуйте без кісточок, зірвіть ягоди з гілочки.
2. Візьміть стиглий ківі, зріжте верхівку і низ, протягніть ложку між шкіркою і м'якоттю, потім пройдіться нею по колу і відокремте шкірку. Можна просто зрізати ножем.
3. Акуратно зніміть шкірку з фрукта, виконайте ті ж дії з іншими ківі, потім наріжте їх невеликими шматочками.
4. Кожну виноградинку розріжте навпіл.
5. У миску складіть всі фрукти і ягоди (не розморожувати їх), додайте збиті вершки і цукор за смаком, вичавити сік лайма. Акуратно перемішайте.
6. Подавайте салат в келихах або креманках. Смачного!