Спрінг-роли з курячим фаршем і грибами
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - так звані спринг-роли з рисового паперу з курячим фаршем, грибами і рисовою локшиною. Смачне, просте в приготуванні і оригінальне блюдо!
Спрінг-роли дуже популярні в США - там їх з найрізноманітнішими начинками подають приблизно так само часто, як у нас - млинці. Для їх приготування вам знадобиться всього-нічого - купити готову рисовий папір (приготувати її самому в домашніх умовах навряд чи представляється можливим). Начиняти їх можна, в принципі, чим завгодно, але мені найбільше подобається такий варіант - спринг-роли з курячим фаршем і грибами. Сподіваюся, сподобається і вам
- Рисовий папір - 15 штук
- Курячий фарш - 300 грам
- Опеньки (свіжі) - 300 грам
- Рисова локшина - 100 грам
- Часник - 2 часточки
- Морква - 200 грам
- Оливкового масла - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 200 мілілітрів (окремо. В якості соусу до страви.)
- Імбир маринований - 200 грам (окремо.)
- Бальзамічний оцет - 1 Ст. Ложка
Рисовий папір. 15 аркушів. Окремо приготуємо теплу воду, куди будемо занурювати листи перед тим, як робити роли.
Рисова локшина. Відварити за інструкцією. Добре промити холодною водою.
Будь-яке оливкова олія для обсмажування інгредієнтів: курячий фарш і гриби.
Промиємо опеньки в холодній воді. Обсмажити до готовності на оливковій олії. Можна використовувати будь-які гриби на смак.
3 зубчики часнику дрібно порубати. За бажанням можна дрібно порубати білий або зелений лук. Часник обсмажити на оливковій олії.
Курячий фарш. Мені знадобилася половина упаковки. Обсмажити на оливковій олії.
Порубати морква. Я використовувала морква по-корейськи. Для гостроти.
Змішати всі готові інгредієнти для начинки спринг-ролів: курячий фарш, рисову локшину, морква, гриби.
Додати сіль і перець, також трохи бальзамічного оцту.
Листи рисового паперу намочити теплою водою (як зазначено в інструкції), наповнити готової начинкою і повернути в роли (або конвертики).
Додати сіль і перець, також трохи бальзамічного оцту.
Листи рисового паперу намочити теплою водою (як зазначено в інструкції), наповнити готової начинкою і повернути в роли (або конвертики).
Готові спринг-роли подавати з соєвим соусом і маринованим імбиром. За бажанням їх можна обсмажити у фритюрі. Теж виходить смачно!