Спрінг-роли з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Скоро літо, а це означає, що необхідно шукати нові цікаві рецепти літніх страв! Пропоную вам дізнатися, як приготувати спринг-роли з креветками, ідеальний варіант закуски для літнього столу.
Ця страва відмінно підійде для літнього святкового столу, так як всі інгредієнти доступні в свіжому, а не замороженому вигляді. Рекомендую використовувати саме рисовий папір, вона добре скріпить овочі і додасть страві красивий вигляд. Звичайно, можна брати і лаваш, але його доведеться просочити соусом, та й вигляд страви буде зовсім іншим.
- Рисовий папір - 4-5 штук
- Соус томатний - 1 Склянка (або будь-який інший)
- Креветки - 300 грам
- Огірок - 2-4 штук
- Червоний перець - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Морква - 2 штуки
- Салат - 1 пучок
- Зелений манго - 1 штука
1. Для приготування ролів все овочі наріжте тонкими смужками (морква попередньо очистіть, з червоного перцю видаліть насіння).
2. Креветки відварити, якщо вони у вас не відварені, і очистіть. Розріжте їх уздовж на дві частини і видаліть кишки, якщо ви використовуєте великі креветки.
3. Потім лист рисового паперу занурте з обох сторін в холодну воду і зберіть рол: на рисовий папір покладіть креветки, листя салату, нарізані соломкою овочі та манго, Kinzu. Потім акуратно згорніть рол.
4. Покладіть роли на тарілку так, щоб вони не стикалися один з одним. Подавайте з соусом. Смачного!