Спрінг-роли з креветками

Спрінг-роли з креветками
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 15 хв.
Скоро літо, а це означає, що необхідно шукати нові цікаві рецепти літніх страв! Пропоную вам дізнатися, як приготувати спринг-роли з креветками, ідеальний варіант закуски для літнього столу.

опис приготування:

Ця страва відмінно підійде для літнього святкового столу, так як всі інгредієнти доступні в свіжому, а не замороженому вигляді. Рекомендую використовувати саме рисовий папір, вона добре скріпить овочі і додасть страві красивий вигляд. звичайно, можна брати і лаваш, але його доведеться просочити соусом, та й вигляд страви буде зовсім іншим.

  • Рисовий папір— 4-5 штук
  • соус томатний— 1 Склянка(або будь-який інший)
  • креветки— 300 грам
  • огірок— 2-4 штук
  • Червоний перець— 1 штука
  • Braai— 1 пучок
  • морква— 2 штуки
  • салат— 1 пучок
  • зелений манго— 1 штука
Спрінг-роли з креветками - фото крок 1 1. Для приготування ролів все овочі наріжте тонкими смужками (морква попередньо очистіть, з червоного перцю видаліть насіння).

Спрінг-роли з креветками - фото крок 2 2. креветки відварити, якщо вони у вас не відварені, і очистіть. Розріжте їх уздовж на дві частини і видаліть кишки, якщо ви використовуєте великі креветки.

Спрінг-роли з креветками - фото крок 3 3. Потім лист рисового паперу занурте з обох сторін в холодну воду і зберіть рол: на рисовий папір покладіть креветки, листя салату, нарізані соломкою овочі та манго, Kinzu. Потім акуратно згорніть рол.

Спрінг-роли з креветками - фото крок 4 4. Покладіть роли на тарілку так, щоб вони не стикалися один з одним. Подавайте з соусом. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Спрінг рол (вегетаріанський рецепт)

Спрінг рол (вегетаріанський рецепт)

Свіжий і смачний, ось такий пропоную зробити сьогодні блюдо! Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати спринг рол, то уважно дотримуйтесь рецептом, і все у вас вийде. буде смачно! опис приготування: Подавати такі спринг роли можна з кетчупом або будь-яким іншим соусом. Перевага цього рецепта в ...

читати далі
Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином

Варення зі смородини з желатином дає цікавий ефект желе в готовому варення. Дуже приємно таке варення намазати вранці на круасан або булочку. Красиве прозоре варення зарядить вас бадьорістю. опис приготування: Варення зі смородини з желатином вариться досить швидко. Доведіть варення до кипіння...

читати далі
Куряча грудка шматочками на сковороді

Куряча грудка шматочками на сковороді

Дуже просте і швидке блюдо. Куряче м'ясо виходить соковитим і ніжним. Можна подавати зі сметанним соусом. Добре поєднується з будь-якими гарнірами і овочами. опис приготування: Щоб приготувати курячу грудку, потрібно її вимити. Зніміть м'ясо з кістки, приберіть шкіру. Поріжте м'ясо шматочками,...

читати далі
Оселедцева салат

Оселедцева салат

Які страви з оселедця ви знаєте? Напевно їх не так вже й багато, хоча з неї можна зробити не тільки всіма улюблений салат або нарізати шматочками. підкажу, як приготувати оселедцева салат. опис приготування: Для салату можна використовувати цілу рибку, тільки очистіть її спершу або візьміть го...

читати далі
Свинина, тушкована зі сливами

Свинина, тушкована зі сливами

Цей рецепт прийшов до нас з грузинської кухні, де люблять цікаві поєднання. пропонуємо варіант, як приготувати свинину, тушковану зі сливами. Солодкість фруктів і спеції збагачують м'ясний смак. опис приготування: Цей рецепт трохи адаптований для наших країв, оскільки в Грузії люблять дуже нас...

читати далі