Рецепт Справжній домашній майонез фото

Справжній домашній майонез
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Майонез
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На полуденок, Для дітей, На сніданок
Соуси

Майонез необхідний для приготування величезної кількості страв: закусок, салатів, м'яса і пирогів. Тому розповім, як приготувати справжній домашній майонез - дуже схожий на радянський "провансаль" .

Зверніть увагу, що найкраще готувати майонез будинку невеликими порціями, так як зберігати його в холодильнику можна не більше п'яти днів. Мигдальне молоко - це збиті блендером мигдаль з холодною фільтрованої водою в співвідношенні 1:2, тому можете сміливо брати горіхи і приступати до приготування майонезу. Він виходить дуже ароматним і ніжним.

  • Рослинна олія - 200 мілілітрів (охолоджене)
  • Мигдальне молоко - 200 мілілітрів (охолоджене)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок (або оцет 9%)
  • Сіль - За смаком
справжній домашній майонез - фото крок 1
У чашу блендера вилийте охолоджене мигдальне молоко, додайте охолоджене рослинне масло. Занурювальним блендером збийте масу до однорідного стану.
справжній домашній майонез - фото крок 2
Додайте гірчицю, цукор, сіль і натуральний свіжовичавлений лимонний сік або оцет 9%. Знову збийте блендером до отримання однорідної густої маси.
справжній домашній майонез - фото крок 3
При необхідності додайте ще трохи лимонного соку. Майонез готовий!

Схожі рецепти