Рецепт Справжнісінькі бублики фото

Справжнісінькі бублики
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Випічка, Бублики

Давно хотіли дізнатися, як приготувати справжнісінькі бублики? У цьому рецепті ви дізнаєтеся головні секрети приготування бубликів і зрозумієте, що спекти їх вдома зовсім нескладно. Порадуйте своїх близьких!

Бублики відмінно підходять в якості частування до чаю або кави. Для їх приготування необхідно найпростіше тісто на основі кефіру будь-якої жирності, можна навіть брати злегка прострочений кефір. Головним секретом приготування бубликів є те, що спочатку їх потрібно варити, після чого запікати в духовці. Для більш насиченого кольору готової випічки і її блиску раджу додати в воду трохи солодового екстракту.

  • Біла пшеничне борошно - 800 грам
  • Кефір - 500 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
справжнісінькі бублики - фото крок 1
1. У миску тістоміса вилийте кефір, додайте цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем. Вимісити тісто в тістомісильн протягом декількох хвилин.
справжнісінькі бублики - фото крок 2
2. В кінці додайте рослинне масло і ще раз вимісити тісто, поки масло повністю в нього не вбереться. Викладіть тісто на робочу поверхню і трохи помісити її вручну. Надайте тесту форму кулі, накрийте і залиште на 1 годину при кімнатній температурі.
справжнісінькі бублики - фото крок 3
3. Половину тесту покладіть в пакет і відправте в холодильник. Розділіть половину тіста на 16 частин, скачайте в кульки і сплющите в коржі. Чаркою зробіть отвір в коржиках і опустіть бублики в киплячу воду з солодовим екстрактом.
справжнісінькі бублики - фото крок 4
4. Через 45 секунд вийміть бублики на паперовий рушник. Через кілька хвилин перекладіть бублики на пергамент і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Остудите бублики. Смачного!

Схожі рецепти