Справжнісінькі бублики
(покроковий рецепт з фото)
Давно хотіли дізнатися, як приготувати справжнісінькі бублики? У цьому рецепті ви дізнаєтеся головні секрети приготування бубликів і зрозумієте, що спекти їх вдома зовсім нескладно. Порадуйте своїх близьких!
Бублики відмінно підходять в якості частування до чаю або кави. Для їх приготування необхідно найпростіше тісто на основі кефіру будь-якої жирності, можна навіть брати злегка прострочений кефір. Головним секретом приготування бубликів є те, що спочатку їх потрібно варити, після чого запікати в духовці. Для більш насиченого кольору готової випічки і її блиску раджу додати в воду трохи солодового екстракту.
- Біла пшеничне борошно - 800 грам
- Кефір - 500 грам
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
1. У миску тістоміса вилийте кефір, додайте цукор, сіль, просіяне борошно з розпушувачем. Вимісити тісто в тістомісильн протягом декількох хвилин.
2. В кінці додайте рослинне масло і ще раз вимісити тісто, поки масло повністю в нього не вбереться. Викладіть тісто на робочу поверхню і трохи помісити її вручну. Надайте тесту форму кулі, накрийте і залиште на 1 годину при кімнатній температурі.
3. Половину тесту покладіть в пакет і відправте в холодильник. Розділіть половину тіста на 16 частин, скачайте в кульки і сплющите в коржі. Чаркою зробіть отвір в коржиках і опустіть бублики в киплячу воду з солодовим екстрактом.
4. Через 45 секунд вийміть бублики на паперовий рушник. Через кілька хвилин перекладіть бублики на пергамент і випікайте в розігрітій до 200 градусів духовку на 10 хвилин. Остудите бублики. Смачного!