Бублики з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Бублики з фаршем - дуже проста в приготуванні річ, яку особисто я подаю як холодну закуску на святковому столі, хоча деякі подають це і як гаряче блюдо. Ділюся простим рецептом.
Зробити бублика з фаршем простіше простого, а якщо готувати в мікрохвильовці (як це робила я), - то це ще й швидко. А подавати можна навіть на святковий стіл в якості закуски - я пробувала, завжди заходить на ура. Суцільні переваги у цієї страви, вам не здається? Так що - Давайте спробуєм.
Отже, рецепт бубликів з фаршем:
1. Бублики ненадовго замочуємо в молоці або бульйоні. Тільки акуратніше, щоб не розм'якли повністю. Якщо немає ні того, ні іншого - нічого страшного, просто в такому випадку в начинку покладіть більше цибульний-грибною заправки і помідорів - для більшої соковитості.
2. Так ось, давайте по порядку. Для цього простого рецепту бубликів з фаршем подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо досить дрібно.
3. Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо на ній цибулю до напівготовності, потім до нього ж додамо печериці, і трохи пізніше - фарш. На досить сильному вогні обсмажуємо до готовності. Солимо, перчим, додаємо спеції.
4. А тепер беремо форму (головне, щоб влізла в вашу мікрохвильовку і викладаємо бублика, а на них - суміш з фаршу і грибів. Наверх кладемо по кружку помідора, і присипаємо всю цю красу тертим сиром.
5. У мікрохвильовці готуємо приблизно 15 хвилин на повній потужності.
Про готовність страви ви дізнаєтеся по приголомшливому запаху Приємного апетиту!
- Барранкос - 700 грам
- Фарш - 500 грам
- Печериці - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Сирок плавлений - 1 штука
Отже, рецепт бубликів з фаршем:
1. Бублики ненадовго замочуємо в молоці або бульйоні. Тільки акуратніше, щоб не розм'якли повністю. Якщо немає ні того, ні іншого - нічого страшного, просто в такому випадку в начинку покладіть більше цибульний-грибною заправки і помідорів - для більшої соковитості.
2. Так ось, давайте по порядку. Для цього простого рецепту бубликів з фаршем подрібнюємо цибулю, гриби нарізаємо досить дрібно.
3. Розігріваємо сковороду з маслом і обсмажуємо на ній цибулю до напівготовності, потім до нього ж додамо печериці, і трохи пізніше - фарш. На досить сильному вогні обсмажуємо до готовності. Солимо, перчим, додаємо спеції.
4. А тепер беремо форму (головне, щоб влізла в вашу мікрохвильовку і викладаємо бублика, а на них - суміш з фаршу і грибів. Наверх кладемо по кружку помідора, і присипаємо всю цю красу тертим сиром.
5. У мікрохвильовці готуємо приблизно 15 хвилин на повній потужності.
Про готовність страви ви дізнаєтеся по приголомшливому запаху Приємного апетиту!