Бублики с фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що бублики ніяк не годяться для закуски або основного блюда до столу? Якщо зробити бублики з фаршем, ви переконаєтеся в зворотному. Нічого складного в приготуванні немає, але рецепт стане в нагоді!
Настійно рекомендую вам не упустити таку приголомшливу можливість зробити бублики з фаршем на святковий стіл або пікнік. Обіцяю, ніхто не зможе залишитися байдужим І все це - при дивно простою рецептурою. Отже, розповідаю, як приготувати бублики з фаршем:
1. Бублики заливаємо молоком і залишаємо розмокати на 10 хвилин. Важливо, щоб молоко повністю їх прикривало.
2. А тепер - час для начинки. Для початку подрібнити цибулю і часник.
3. Розігріваємо сковороду з маслом, і доводимо в ній цибулю до прозорості, після чого додамо фарш, і обсмажити до готовності на сильному вогні. Не хвилюйтеся, це швидко, і наші бублики з фаршем в домашніх умовах вже майже готові
4. Для цього всього лише домішали до гарячого фаршу часник, сметану і спеції за смаком. Солимо, перчим.
5. На деко викладаємо наші сушки, змастивши його перед цим маслом. А на них зверху гіркою - фарш.
6. Посипаємо тертим сиром, прикрашаємо за бажанням. І відправимо майбутню смакоту в розігріту духовку на двадцять хвилин.
І ось, тепер ви знаєте рецепт приготування бубликів з фаршем. Запевняю, ця закуска припаде до смаку і вашим гостям, і вам Можливо, трохи незвичайна і незвична, але дуже смачна.
- Фарш - 200 грам
- Бублики - 200 грам
- Твердий сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Молоко - 200 мілілітрів(Для замачивания бубликов)
1. Бублики заливаємо молоком і залишаємо розмокати на 10 хвилин. Важливо, щоб молоко повністю їх прикривало.
2. А тепер - час для начинки. Для початку подрібнити цибулю і часник.
3. Розігріваємо сковороду з маслом, і доводимо в ній цибулю до прозорості, після чого додамо фарш, і обсмажити до готовності на сильному вогні. Не хвилюйтеся, це швидко, і наші бублики з фаршем в домашніх умовах вже майже готові
4. Для цього всього лише домішали до гарячого фаршу часник, сметану і спеції за смаком. Солимо, перчим.
5. На деко викладаємо наші сушки, змастивши його перед цим маслом. А на них зверху гіркою - фарш.
6. Посипаємо тертим сиром, прикрашаємо за бажанням. І відправимо майбутню смакоту в розігріту духовку на двадцять хвилин.
І ось, тепер ви знаєте рецепт приготування бубликів з фаршем. Запевняю, ця закуска припаде до смаку і вашим гостям, і вам Можливо, трохи незвичайна і незвична, але дуже смачна.