Спаржа з яловичиною
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування спаржі з яловичиною стане в нагоді всім любителям влаштовувати звані обіди або фуршети. Пікантна гострота страви сподобається вашим гостям.
Поєднання м'яса з овочами давно визнано безпрограшним варіантом для святкових обідів або вечерь. Все залежить від виду м'яса і, відповідно, овочів, які ви побажаєте додати до нього. Для приготування спаржі з яловичиною я завжди використовую свіжу, а не заморожену спаржу. Інгредієнти рецепта завжди можуть варіюватися, в залежності від ваших смакових уподобань: спеції можуть зробити більш-менш гострим.
Рецепт спаржі з яловичиною наступний:
1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками.
2. У каструльці доводимо воду до кипіння і кидаємо туди спаржу, проварюємо хвилини 3.
3. Подрібнюємо імбир і часник. На сковороді підігріваємо олію. Обсмажуємо в ньому імбир і часник.
4. М'ясо викладаємо на сковороду, смажимо майже до готовності. Слідкуйте, щоб м'ясо не було мокрим, при попаданні на сковороду, може пригоріти.
5. Додаємо до нашого м'яса спаржу, а також соєвий соус. Прожарюємо все місці до готовності хвилин 5.
Готово! М'яса даємо злегка охолонути, просочитися соусом. Подавати можна і в охолодженому вигляді, як закуску (це вже на ваш розсуд). Блюдо прекрасно виглядає, прикрашене зеленню, інші гарніри будуть зайвими. Дуже добре поєднується з червоним вином. Смачного!
- Яловичина - 800 грам
- Sparzha - 16 штук (стебла)
- Корінь імбиру - 1 штука
- Цибуля зелена - 3 штуки (пір'я )
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
Рецепт спаржі з яловичиною наступний:
1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками.
2. У каструльці доводимо воду до кипіння і кидаємо туди спаржу, проварюємо хвилини 3.
3. Подрібнюємо імбир і часник. На сковороді підігріваємо олію. Обсмажуємо в ньому імбир і часник.
4. М'ясо викладаємо на сковороду, смажимо майже до готовності. Слідкуйте, щоб м'ясо не було мокрим, при попаданні на сковороду, може пригоріти.
5. Додаємо до нашого м'яса спаржу, а також соєвий соус. Прожарюємо все місці до готовності хвилин 5.
Готово! М'яса даємо злегка охолонути, просочитися соусом. Подавати можна і в охолодженому вигляді, як закуску (це вже на ваш розсуд). Блюдо прекрасно виглядає, прикрашене зеленню, інші гарніри будуть зайвими. Дуже добре поєднується з червоним вином. Смачного!