Рецепт Спаржа з ​​яловичиною фото

Спаржа з ​​яловичиною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі, Спаржа
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування спаржі з яловичиною стане в нагоді всім любителям влаштовувати звані обіди або фуршети. Пікантна гострота страви сподобається вашим гостям.

Поєднання м'яса з овочами давно визнано безпрограшним варіантом для святкових обідів або вечерь. Все залежить від виду м'яса і, відповідно, овочів, які ви побажаєте додати до нього. Для приготування спаржі з яловичиною я завжди використовую свіжу, а не заморожену спаржу. Інгредієнти рецепта завжди можуть варіюватися, в залежності від ваших смакових уподобань: спеції можуть зробити більш-менш гострим.

Рецепт спаржі з яловичиною наступний:

1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками.

2. У каструльці доводимо воду до кипіння і кидаємо туди спаржу, проварюємо хвилини 3.

3. Подрібнюємо імбир і часник. На сковороді підігріваємо олію. Обсмажуємо в ньому імбир і часник.

4. М'ясо викладаємо на сковороду, смажимо майже до готовності. Слідкуйте, щоб м'ясо не було мокрим, при попаданні на сковороду, може пригоріти.

5. Додаємо до нашого м'яса спаржу, а також соєвий соус. Прожарюємо все місці до готовності хвилин 5.

Готово! М'яса даємо злегка охолонути, просочитися соусом. Подавати можна і в охолодженому вигляді, як закуску (це вже на ваш розсуд). Блюдо прекрасно виглядає, прикрашене зеленню, інші гарніри будуть зайвими. Дуже добре поєднується з червоним вином. Смачного!


  • Яловичина - 800 грам
  • Sparzha - 16 штук (стебла)
  • Корінь імбиру - 1 штука
  • Цибуля зелена - 3 штуки (пір'я )
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
Поєднання м'яса з овочами давно визнано безпрограшним варіантом для святкових обідів або вечерь. Все залежить від виду м'яса і, відповідно, овочів, які ви побажаєте додати до нього. Для приготування спаржі з яловичиною я завжди використовую свіжу, а не заморожену спаржу. Інгредієнти рецепта завжди можуть варіюватися, в залежності від ваших смакових уподобань: спеції можуть зробити більш-менш гострим.

Рецепт спаржі з яловичиною наступний:

1. М'ясо добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками.

2. У каструльці доводимо воду до кипіння і кидаємо туди спаржу, проварюємо хвилини 3.

3. Подрібнюємо імбир і часник. На сковороді підігріваємо олію. Обсмажуємо в ньому імбир і часник.

4. М'ясо викладаємо на сковороду, смажимо майже до готовності. Слідкуйте, щоб м'ясо не було мокрим, при попаданні на сковороду, може пригоріти.

5. Додаємо до нашого м'яса спаржу, а також соєвий соус. Прожарюємо все місці до готовності хвилин 5.

Готово! М'яса даємо злегка охолонути, просочитися соусом. Подавати можна і в охолодженому вигляді, як закуску (це вже на ваш розсуд). Блюдо прекрасно виглядає, прикрашене зеленню, інші гарніри будуть зайвими. Дуже добре поєднується з червоним вином. Смачного!

Схожі рецепти