Спаржа з морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Спаржа з морквою по-корейськи - просте і доступне блюдо. Я вирішив його модернізувати, додавши гриби по-корейськи, солодкий перець, огірок і зелень.
Виходить дуже насичений і пікантний салат.
Перед вами - простий рецепт приготування спаржі з морквою по-корейськи.
Спеціальної овощечисткой нарізаємо огірок, перець ріжемо соломкою. Змішуємо перець, морква по-корейськи і огірок. Вливаємо оцет і додаємо сіль, перемішуємо і даємо настоятися 10 хвилин. Потім додаємо гриби, спаржу і зелень. Заправляємо салат олією, перемішуємо і подаємо на стіл. Хай щастить!
- Морква по-корейськи - 1/2 склянки
- Перець солодкий - 1/4 штуки
- Огірок - 1 штука
- Спаржа соєва - 1/2 склянки (корейською мовою)
- Гриби шиітаки - 1/2 склянки (корейською мовою)
- Зелень - За смаком (петрушка свіжа і цибуля зелена)
- Масло рослинне - За смаком
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуємо необхідні інгредієнти. Я використовую готову соєву спаржу по-корейськи.
Також нам знадобляться гриби шиітаки по-корейськи.
За допомогою спеціального ножа для корейської моркви, нарізаємо смужками огірок. Перець нарізаємо соломкою. Складаємо в салатницю: морква по-корейськи, огірок і перець. Додаємо сіль і оцет, перемішуємо і даємо настоятися 10 хвилин.
Додаємо до овочів соєву спаржу, гриби і подрібнену зелень. Заправляємо рослинною олією і перемішуємо. Смачного!