Рецепт Спаржа з ​​морквою по-корейськи фото

Спаржа з ​​морквою по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Корейська кухня
Овочі, Морква, Огірок, Спаржа
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Спаржа з ​​морквою по-корейськи - просте і доступне блюдо. Я вирішив його модернізувати, додавши гриби по-корейськи, солодкий перець, огірок і зелень.

Виходить дуже насичений і пікантний салат.

Перед вами - простий рецепт приготування спаржі з морквою по-корейськи.

Спеціальної овощечисткой нарізаємо огірок, перець ріжемо соломкою. Змішуємо перець, морква по-корейськи і огірок. Вливаємо оцет і додаємо сіль, перемішуємо і даємо настоятися 10 хвилин. Потім додаємо гриби, спаржу і зелень. Заправляємо салат олією, перемішуємо і подаємо на стіл. Хай щастить!

  • Морква по-корейськи - 1/2 склянки
  • Перець солодкий - 1/4 штуки
  • Огірок - 1 штука
  • Спаржа соєва - 1/2 склянки (корейською мовою)
  • Гриби шиітаки - 1/2 склянки (корейською мовою)
  • Зелень - За смаком (петрушка свіжа і цибуля зелена)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
спаржа з ​​морквою по-корейськи - фото крок 1
Підготуємо необхідні інгредієнти. Я використовую готову соєву спаржу по-корейськи.
спаржа з ​​морквою по-корейськи - фото крок 2
Також нам знадобляться гриби шиітаки по-корейськи.
спаржа з ​​морквою по-корейськи - фото крок 3
За допомогою спеціального ножа для корейської моркви, нарізаємо смужками огірок. Перець нарізаємо соломкою. Складаємо в салатницю: морква по-корейськи, огірок і перець. Додаємо сіль і оцет, перемішуємо і даємо настоятися 10 хвилин.
спаржа з ​​морквою по-корейськи - фото крок 4
Додаємо до овочів соєву спаржу, гриби і подрібнену зелень. Заправляємо рослинною олією і перемішуємо. Смачного!

Схожі рецепти