Рецепт Спаржа з ​​беконом фото

Спаржа з ​​беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Грецька кухня
Овочі , Спаржа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Sparzha - це не найпопулярніший овоч в наших краях. Однак якщо ви все-таки купили спаржу і не знаєте, як її готувати, цей нехитрий рецепт спаржі з беконом вам допоможе впоратися із завданням на 5+.

Опис приготування:

Зізнаюся, вперше спаржу я спробував в ресторані. Вдома у нас якось не прийнято було готувати цей овоч. Сподобалося, тому я, що називається, підсів на спаржу Став готувати її сам постійно. Це - найпростіший, але аж ніяк не найгірший рецепт спаржі з беконом. Для початківців - то, що потрібно.

  • Sparzha - 400 грам
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль, перець - За смаком
  • Бекон - 100 грам
спаржа з ​​беконом - фото крок 1
Змішайте оливкову олію і дрібно нарізаний часник.
спаржа з ​​беконом - фото крок 2
Спаржу помийте, відламати жорсткі кінчики.
спаржа з ​​беконом - фото крок 3
Викладіть спаржу на деко, полийте часниковим оливковою олією, сіль і poperčite. Запікайте близько 15 хвилин при 190 градусах.
спаржа з ​​беконом - фото крок 4
Бекон обсмажити окремо. Подавати запечену спаржу з шматочками смаженого бекону.

Схожі рецепти