Спаржа з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Sparzha - це не найпопулярніший овоч в наших краях. Однак якщо ви все-таки купили спаржу і не знаєте, як її готувати, цей нехитрий рецепт спаржі з беконом вам допоможе впоратися із завданням на 5+.
Зізнаюся, вперше спаржу я спробував в ресторані. Вдома у нас якось не прийнято було готувати цей овоч. Сподобалося, тому я, що називається, підсів на спаржу Став готувати її сам постійно. Це - найпростіший, але аж ніяк не найгірший рецепт спаржі з беконом. Для початківців - то, що потрібно.
- Sparzha - 400 грам
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Часник - 6 зубчиків
- Сіль, перець - За смаком
- Бекон - 100 грам
Змішайте оливкову олію і дрібно нарізаний часник.
Спаржу помийте, відламати жорсткі кінчики.
Викладіть спаржу на деко, полийте часниковим оливковою олією, сіль і poperčite. Запікайте близько 15 хвилин при 190 градусах.
Бекон обсмажити окремо. Подавати запечену спаржу з шматочками смаженого бекону.