Рецепт Спаржа в мультиварці фото

Спаржа в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Овочі , Спаржа
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Корисний обід
Гарніри
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Головний плюс цього простого рецепту спаржі в мультиварці - це те, що процес готування займає набагато менше часу, а вітамінів не менше. І в салат і на гарнір - дивно корисно.

Опис приготування:

Як приготувати спаржу в мультиварці в першу чергу повинні знати ті, хто піклується про здоров'я як себе, так і всієї сім'ї, адже мало того, що спаржа багата дивним кількістю вітамінів, так ще і приготування в мультиварці допомагає зберегти майже всі з них. В будь-якому випадку, навіть якщо ви не прихильник здорової кухні, - як гарнір до м'яса спаржа теж хороша. Так що готуємо?

1. Цибуля, морквину і часник моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.

2. Для початку в режимі"жарка" або"випічка" розігріваємо оливкове масло.Потом до нього додамо наші нарізані елементи, і смажимо їх хвилин десять.

3. За цей час ви якраз встигнете промити спаржу, і придумати, які спеції до неї підійдуть. Я брала селера і паприку, а також свіжий свіжий кріп, вийшло смачно.

4. Отже, як 10 хвилин морквина з цибулею присмажився, можна додати спаржу, сіль, цукор і вибрані приправи.

5. Все перемішати і додамо воду. В режимі"гасіння" виставляємо таймер на 40 хвилин, і займаємося своїми справами, поки чекаємо смачного і дуже корисного обіду.

Я сподіваюся, вам сподобався цей простий рецепт спаржі в мультиварці, і ви будете частіше включати в свій раціон це блюдо здорової кухні. Особисто мені воно подобається як раз своєю універсальністю, - по бажанню, можна в процесі приготування додавати і інші овочі, а подавати як окремо, так і до м'яса, заправляти само як соєвим соусом, так і сметаною, томатною пастою або рослинним маслом. Ви точно знайдете те, що вам до смаку!

Удачі і приємного апетиту!


  • Sparzha - 650 грам
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
Як приготувати спаржу в мультиварці в першу чергу повинні знати ті, хто піклується про здоров'я як себе, так і всієї сім'ї, адже мало того, що спаржа багата дивним кількістю вітамінів, так ще і приготування в мультиварці допомагає зберегти майже всі з них. В будь-якому випадку, навіть якщо ви не прихильник здорової кухні, - як гарнір до м'яса спаржа теж хороша. Так що готуємо?

1. Цибуля, морквину і часник моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.

2. Для початку в режимі"жарка" або"випічка" розігріваємо оливкове масло.Потом до нього додамо наші нарізані елементи, і смажимо їх хвилин десять.

3. За цей час ви якраз встигнете промити спаржу, і придумати, які спеції до неї підійдуть. Я брала селера і паприку, а також свіжий свіжий кріп, вийшло смачно.

4. Отже, як 10 хвилин морквина з цибулею присмажився, можна додати спаржу, сіль, цукор і вибрані приправи.

5. Все перемішати і додамо воду. В режимі"гасіння" виставляємо таймер на 40 хвилин, і займаємося своїми справами, поки чекаємо смачного і дуже корисного обіду.

Я сподіваюся, вам сподобався цей простий рецепт спаржі в мультиварці, і ви будете частіше включати в свій раціон це блюдо здорової кухні. Особисто мені воно подобається як раз своєю універсальністю, - по бажанню, можна в процесі приготування додавати і інші овочі, а подавати як окремо, так і до м'яса, заправляти само як соєвим соусом, так і сметаною, томатною пастою або рослинним маслом. Ви точно знайдете те, що вам до смаку!

Удачі і приємного апетиту!

Схожі рецепти