Спаржа в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Головний плюс цього простого рецепту спаржі в мультиварці - це те, що процес готування займає набагато менше часу, а вітамінів не менше. І в салат і на гарнір - дивно корисно.
Як приготувати спаржу в мультиварці в першу чергу повинні знати ті, хто піклується про здоров'я як себе, так і всієї сім'ї, адже мало того, що спаржа багата дивним кількістю вітамінів, так ще і приготування в мультиварці допомагає зберегти майже всі з них. В будь-якому випадку, навіть якщо ви не прихильник здорової кухні, - як гарнір до м'яса спаржа теж хороша. Так що готуємо?
1. Цибуля, морквину і часник моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.
2. Для початку в режимі "жарка" або "випічка" розігріваємо оливкове масло.Потом до нього додамо наші нарізані елементи, і смажимо їх хвилин десять.
3. За цей час ви якраз встигнете промити спаржу, і придумати, які спеції до неї підійдуть. Я брала селера і паприку, а також свіжий свіжий кріп, вийшло смачно.
4. Отже, як 10 хвилин морквина з цибулею присмажився, можна додати спаржу, сіль, цукор і вибрані приправи.
5. Все перемішати і додамо воду. В режимі "гасіння" виставляємо таймер на 40 хвилин, і займаємося своїми справами, поки чекаємо смачного і дуже корисного обіду.
Я сподіваюся, вам сподобався цей простий рецепт спаржі в мультиварці, і ви будете частіше включати в свій раціон це блюдо здорової кухні. Особисто мені воно подобається як раз своєю універсальністю, - по бажанню, можна в процесі приготування додавати і інші овочі, а подавати як окремо, так і до м'яса, заправляти само як соєвим соусом, так і сметаною, томатною пастою або рослинним маслом. Ви точно знайдете те, що вам до смаку!
Удачі і приємного апетиту!
- Sparzha - 650 грам
- Морква - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
1. Цибуля, морквину і часник моєму, чистимо і нарізаємо, як вам подобається.
2. Для початку в режимі "жарка" або "випічка" розігріваємо оливкове масло.Потом до нього додамо наші нарізані елементи, і смажимо їх хвилин десять.
3. За цей час ви якраз встигнете промити спаржу, і придумати, які спеції до неї підійдуть. Я брала селера і паприку, а також свіжий свіжий кріп, вийшло смачно.
4. Отже, як 10 хвилин морквина з цибулею присмажився, можна додати спаржу, сіль, цукор і вибрані приправи.
5. Все перемішати і додамо воду. В режимі "гасіння" виставляємо таймер на 40 хвилин, і займаємося своїми справами, поки чекаємо смачного і дуже корисного обіду.
Я сподіваюся, вам сподобався цей простий рецепт спаржі в мультиварці, і ви будете частіше включати в свій раціон це блюдо здорової кухні. Особисто мені воно подобається як раз своєю універсальністю, - по бажанню, можна в процесі приготування додавати і інші овочі, а подавати як окремо, так і до м'яса, заправляти само як соєвим соусом, так і сметаною, томатною пастою або рослинним маслом. Ви точно знайдете те, що вам до смаку!
Удачі і приємного апетиту!