Спагеті з фаршем і ковбасою під томатним соусом
(покроковий рецепт з фото)
Відмінне блюдо можна приготувати на обід або вечерю, якщо у вас є спагетті, а в холодильнику знайшлося небагато ковбаси, трохи фаршу і трохи овочів. Смак у страви вийде відмінний, повірте!
Якщо у вас є спагетті, а в холодильнику виявилося трошки м'ясного фаршу, шматочок ковбаси або парочка-трійка сосисок і трохи овочів - вам нічого не залишається як приготувати спагетті з фаршем і ковбасою під томатним соусом. Блюдо вийде шикарним і навіть як-би в італійському стилі :). Готуємо!
- Спагеті - 250 грам
- Фарш м'ясний - 200-250 грам
- Ковбаса або сосиски - 150-200 грам (будь-яка)
- Перець болгарський - 1/2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Помідори - 100-150 грам
- Печериці - 4-5 штук
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Базилік сушений - 0, 5-1 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сир - 50-70 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
Розігріваємо сковороду з рослинним маслом і викладаємо фарш, нехай обсмажується.
Помиємо, очистимо й наріжемо гриби і овочі.
І нарізаємо ковбасу, ковбаски або сосиски.
Коли з фаршу випарилася вся рідина і він починає підрум'янюватися, додаємо до нього ковбасу. Смажимо хвилини 2.
Тепер додаємо всі овочі і можна трішки підсолити. Смажимо-тушкуємо до м'якості цибулі і перцю.
Додаємо на сковороду томатну пасту.
І доливаємо склянку води. Додамо мелений перець і базилік. Доводимо до кипіння і тушкуємо до готовності фаршу.
Спагеті варимо по інструкції на упаковці.
Спагетти сварились, зливаємо з них воду. Розкладаємо спагетті по тарілках і зверху викладаємо яскравий м'ясної соус. Не забудьте спробувати соус і довести до смаку, додавши солі або інших спецій.
І посипаємо натертим на середній терці сиром.