Спагеті «Альфредо»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 20 хв.
Без перебільшення скажу, що спагетті"Альфредо" гідні всілякої уваги. Дуже смачно! Зробити їх просто, не потрібно ніяких незвичайних і дорогих інгредієнтів. Дорогими повинні бути самі спагетті!
Опис приготування:
Спагеті"Альфредо" можна приготувати в домашніх умовах. Зробити соус зовсім нескладно. Головне акуратно гріти і збивати вершки, стежити, щоб соус не пригоріла. Соус для спагетті"Альфредо" можна зберігати в холодильнику. Також соус можна використовувати для приготування піци. Навчившись робити соус"Альфредо" можете сміливо влаштовувати італійські застілля. Успіхів і приємного апетиту!
- Спагеті - 500 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Сир пармезан тертий - 1, 5 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Підготувати продукти.
Сир натерти на тертці.
Вершки розігріти з маслом.
Вершки збивайте прямо на плиті, стежте, щоб вони не пригоріли. Додайте вершки.
Додайте тертий сир.
Соус"Альфредо" готовий, коли сир повністю розплавиться. Додайте спеції.
Відваріть спагетті і подайте їх з соусом.