Рецепт Феттучині «Альфредо» фото

Феттучині «Альфредо»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Вершки , Макарони
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Феттучині
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

В ідеалі блюдо готується з тільки що приготовленої пасти, але якщо немає часу або не хочете возитися з її приготуванням, використовуйте сушену. Розповім, як приготувати феттучині"Альфредо" .

Опис приготування:

Паста - це відмінний ситна вечеря або обід. Всього півгодини і ви зможете поласувати смачним блюдом. Пасту відварити окремо, зробіть в іншій ємності соус, потім все з'єднайте. До речі, феттучині можна сміливо замінити іншою пастою, головне в блюді - соус.

  • Феттучині - 260 грам
  • Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершки - 1, 5 склянки
  • Курячий жовток - 2 штуки
  • Сир твердий - 200 грам
  • Лимонна цедра - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Сіль, перець - За смаком
  • Петрушка - За смаком
феттучині
1. У каструлі відваріть пасту до готовності, відкиньте на сито, залиште ¼ склянки води, в якій вони варилися.
феттучині
2. В іншій сотейник викладіть масло і відправте його на вогонь, розтопіть.
феттучині
3. Наріжте дрібно часник і викладіть його в сотейник до маслу, обсмажуйте 2-3 хвилини.
феттучині
4. Влийте жирні вершки (1 склянка) і зменшіть вогонь до мінімуму.
феттучині
5. Підігрійте вершки, в окрему миску викладіть жовтки, злегка збийте і тонкою цівкою влийте до них гарячі вершки, перемішуючи віночком.
феттучині
6. Перелийте яєчну суміш в сотейник до маслу і вершків.
феттучині
7. Збивайте соус на вогні протягом декількох хвилин.
феттучині
8. Натріть на дрібній тертці сир і додайте його в сотейник, перемішайте.
феттучині
9. Додайте цедру, мускатний горіх, сіль і перець за смаком, влийте рідину з макаронів.
феттучині
10. Повинен вийде досить густий соус.
феттучині
11. Перекладіть відварну пасту в тільки що приготований соус.
феттучині
12. Гарненько перемішайте феттучині, щоб вони повністю"викупалися" в соусі.
феттучині
13. Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши свіжою зеленню і тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти