Феттучині з тунцем і руколою
(покроковий рецепт з фото)
Швидке в приготуванні, смачне і ароматне блюдо! Для всіх любителів і цінителів пасти рекомендую даний рецепт. Вийде ситно і дуже ароматно!
Цю смачну пасту я готую з консервованим тунцем. Рукколу можна замінити іншою зеленню, наприклад, шпинатом, базиліком. По бажанню, перед подачею посипте пасту тертим сиром і угощайтесь. Буде смачно!
- Феттучині - 340 грам
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Часник - 2 зубчики
- Консервований тунець - 130-150 грам
- Сіль - За смаком
- Рукола - 1 пучок
1. У сковороду налийте оливкова олія, гарненько розігрійте і викладіть подрібнений часник, обсмажуйте його 30-40 секунд.
2. Додайте до часнику тунець, розімніть його виделкою і готуйте на слабкому вогні.
3. Відваріть пасту в підсоленій воді, викладіть в сковороду і перемішайте.
4. Додайте зелень, перемішайте і влийте 1 склянка води, в якій варили пасту, за смаком додайте сіль. Прогрійте протягом декількох хвилин і пробуйте!