Рецепт Феттучині з тунцем і руколою фото

Феттучині з тунцем і руколою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Зелень , Макарони , Консервований тунець , Тунець , Рукола
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Для дітей , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Феттучині
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

Швидке в приготуванні, смачне і ароматне блюдо! Для всіх любителів і цінителів пасти рекомендую даний рецепт. Вийде ситно і дуже ароматно!

Опис приготування:

Цю смачну пасту я готую з консервованим тунцем. Рукколу можна замінити іншою зеленню, наприклад, шпинатом, базиліком. По бажанню, перед подачею посипте пасту тертим сиром і угощайтесь. Буде смачно!

  • Феттучині - 340 грам
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Консервований тунець - 130-150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Рукола - 1 пучок
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 1
1. У сковороду налийте оливкова олія, гарненько розігрійте і викладіть подрібнений часник, обсмажуйте його 30-40 секунд.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 2
2. Додайте до часнику тунець, розімніть його виделкою і готуйте на слабкому вогні.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 3
3. Відваріть пасту в підсоленій воді, викладіть в сковороду і перемішайте.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 4
4. Додайте зелень, перемішайте і влийте 1 склянка води, в якій варили пасту, за смаком додайте сіль. Прогрійте протягом декількох хвилин і пробуйте!

Схожі рецепти