Рецепт Феттучині з тунцем і руколою фото

Феттучині з тунцем і руколою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти, Зелень, Макарони, Консервований тунець, Тунець, Рукола
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, Для дітей, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Феттучині

Швидке в приготуванні, смачне і ароматне блюдо! Для всіх любителів і цінителів пасти рекомендую даний рецепт. Вийде ситно і дуже ароматно!

Цю смачну пасту я готую з консервованим тунцем. Рукколу можна замінити іншою зеленню, наприклад, шпинатом, базиліком. По бажанню, перед подачею посипте пасту тертим сиром і угощайтесь. Буде смачно!

  • Феттучині - 340 грам
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Часник - 2 зубчики
  • Консервований тунець - 130-150 грам
  • Сіль - За смаком
  • Рукола - 1 пучок
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 1
1. У сковороду налийте оливкова олія, гарненько розігрійте і викладіть подрібнений часник, обсмажуйте його 30-40 секунд.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 2
2. Додайте до часнику тунець, розімніть його виделкою і готуйте на слабкому вогні.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 3
3. Відваріть пасту в підсоленій воді, викладіть в сковороду і перемішайте.
феттучині з тунцем і руколою - фото крок 4
4. Додайте зелень, перемішайте і влийте 1 склянка води, в якій варили пасту, за смаком додайте сіль. Прогрійте протягом декількох хвилин і пробуйте!

Схожі рецепти