Феттучині (швидкий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Фетучіні - один з видів італійської пасти. Формою ця паста схожа на стрічки, вирізані з тіста. Нещодавно знайшла для себе вишуканий, але досить швидкий рецепт фетучіні з брокколі і беконом.
Традиційно, фетучіні готують зі всілякими соусами, м'ясом, шинкою, рибою і овочами, а на стіл подають, посипавши дрібно натертим сиром і свіжою зеленню. Сьогодні розповім, як приготувати фетучіні всього за 20 хвилин. Цей швидкий рецепт ідеально підійде для людей які люблять пасту аль-денте. Неповторний аромат димку додасть пасті обсмажений бекон, а брокколі доповнить свіжістю вершковий смак пасти.
- Паста феттучині - 250 грам
- Брокколі - 150 грам
- Бекон - 200 грам
- Сир пармезан - 100 грам
- Вершки жирні не менше 30 % - 2/3 склянки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
1
Поставте воду на вогонь, коли вона закипить посоліть, опустіть фетучіні і варіть згідно інструкції на пачці приблизно 10-12 хвилин.
2
Поки варяться макарони, брокколі промийте і поріжте на суцвіття. Відваріть в киплячій підсоленій воді приблизно 3 хвилини.
3
Бекон поріжте на невеликі шматочки і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
4
Коли бекон обжарится, додайте до нього брокколі і прогрійте хвилину, щоб брокколі просочилася ароматом.
5
Додайте вершкове масло, тертий сир і вершки. Приправте чорним меленим перцем.
6
Фетучіні відкиньте на друшляк і відразу викладіть в сковороду до решти інгредієнтів. Прогрійте протягом 2 хвилин і відразу подавайте до столу.
7
Смачного!