Салат з тунцем і руколою
(покроковий рецепт з фото)
І знову я вирішила зробити приголомшливий святковий салат. Ви теж дізнаєтеся нижче, як приготувати салат з тунцем і руколою. Наскільки він смачний, ви можете дізнатися самі, коли зробите його.
Шкода, що інгредієнти для цієї страви я не можу купувати кожен день, адже вони не так вже й мало коштують. Але на ювілейний вечерю цей кулінарний шедевр стає на чолі столу. Ситний, корисний і красивий салатик. Спробувавши його один раз, ви захочете його знову і знову. Давайте приступати до готування!
- Рукола - 250 грам
- Помідори черрі - 300 грам
- Консервований тунець - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Перепелині яйця - 10 штук
- Бальзамічний оцет - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
Яйця відварити в киплячій воді (5 хвилин), а потім остудіть їх. З банки тунця видаліть рідину, розімніть рибку в салатник виделкою.
На рибу укладіть промиту рукколу. Помідори помийте, наріжте половинками і покладіть зверху. Потім зробіть шар з половинок яєць.
Тепер зробіть заправку. З лимона вичавіть сік. У нього всипте перець, сіль. Все перемішайте і влийте оливкову олію.
Салат полийте заправкою і відразу ж подавайте. Приємного вам апетиту!