Соус зі шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Цей шпинатний соус хороший не тільки своїми смаковими якостями, але і харчовою цінністю. У ньому міститься денна порція зелені, він багатий білком, а ще не містить зайвих калорій!
Докладніше, як приготувати соус зі шпинатом, я розповім нижче. За бажанням в соус можна додати дрібку чорного перцю. Харчові дріжджі можна замінити на 1 ç.l. Місо пасти. Соус відмінно поєднується з салатами, овочами і макаронами.
- Шпинат - 1/2 пучка
- Петрушка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Вода - За смаком
- Харчові дріжджі - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Кешью - 30 грам
- Тофу - 150-200 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Кешью замочіть в гарячій воді на 30 хвилин.
Шпинат і петрушку помийте і обсушіть, часник очистіть від шкірки.
Подрібніть всі інгредієнти в блендері.
Додайте трохи води і ще раз збийте. Консистенція повинна вийде однорідної і кремовою.
Соус зі шпинатом готовий, смачного!