Рецепт Соус «понзу» фото

Соус «понзу»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Фрукти, Лимон
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На швидку руку
Соуси

Понзу - універсальний соєво-цитрусовий соус, популярний в Японії. Він підходить для заправки простих овочевих або рисових страв, а також добре поєднується з рисовою локшиною і смаженими овочами.

Докладніше, як приготувати соус "пОНЗІ", я розповім нижче. Рисовий сироп можна замінити на фінікову патоку.

  • Вапно - 2 штуки
  • Лимон - 2 штуки
  • Соєвий соус - 1/4 склянки
  • Рисовий оцет - 1/4 склянки
  • Саке - 1/4 склянки
  • Коричневий рисовий сироп - 1/4 склянки
соус
Вичавіть сік з лимона і лайма. Натріть цедру.
соус
Соус ПОНЗІ готовий, смачного!

Схожі рецепти